Japonské posuvné stěny jsou elegantní i funkční

29.1.2019

Možností, jak zútulnit a ochránit interiér před nežádoucími pohledy, je mnoho. Jednou z méně klasických variant vnitřního stínění jsou japonské posuvné stěny. Pokud hledáte něco moderního, elegantního, krásného, ale zároveň i praktického a funkčního, můžou být pro vás tou pravou volbou.

Japonské posuvné stěny jsou elegantní i funkční

Co jsou to japonské posuvné stěny?

Japonské posuvné stěny tvoří posuvné látkové panely, které jsou zavěšeny jenom v horním posuvném profilu. Jak už název napovídá, pojmenovány jsou podle podobnosti s originálními japonskými stěnami zhotovenými z dřevěného rámu se spoustou příček. Jako výplň slouží rýžový papír nebo látka.

Chci zadat nezávaznou poptávku

Japonské posuvné stěny různých barev a látek

V našich českých podmínkách by rýžový papír neobstál, proto nabízíme japonské posuvné stěny s kvalitními látkovými panely. Interiéry Andrle nabízejí široký výběr druhů a barev látek. Vybrat si můžete z odstínů odpovídajících moderním trendům – od jemných tónů až po barevnou divočinu.

Do horního pojezdového profilu je možné umístit až deset panelů a maximální šířce 150 centimetrů. Jsou tedy vhodné i pro zastínění větších ploch.

Výhody japonských posuvných stěn:

  • efektivní regulace světla – propustnost světla závisí na použitém typu látky
  • designový doplněk – vybrat si můžete z různých barevných variant
  • vhodný i pro stínění větších ploch – na velkém prostoru vypadají skvěle

Posuvné dělící stěny

Další z možností jejich využití je, že fungují jako posuvné dělící stěny. S jejich pomocí tak můžete libovolně předělit pokoj nebo kancelář, aniž byste museli stavět zdi.

Máte dotazy? Neváhejte nás kontaktovat.