Markýza na balkon je téměř nutností

25.5.2018

Balkon je úžasná věc. Můžete si na něm udělat pohodlí, pořídit si mini zahrádku nebo na něj postavit sušák s prádlem. Každý se občas rád vyhřívá na slunku, ovšem když teploty vystoupají až příliš vysoko, stává se i toto příjemné místo žhnoucím peklem, ve kterém se nedá vydržet. A právě proto je tu balkonová markýza.

Markýza na balkon je téměř nutností

Díky markýze na balkon se schováte

Pokud se budete potřebovat schovat před slunečními paprsky nebo lehkým deštíkem, je markýza na balkon ideálním řešením. Navíc i velmi praktickým, protože její vysunutí či zasunutí je otázkou pár chvil. Takže když budete chtít být ve stínu, nemusíte se nikam přesouvat, jenom markýzu pomocí jednoduchého mechanismu vysunete.

3 důvody, proč si vybrat balkonovou markýzu od Interiéry Andrle

  • pro výrobu balkonové markýzy jsou použity kvalitní evropské komponenty
  • u vybraných typů markýz v základních barvách a skladových látkách je dodací doba 14 dní
  • záruka čtyři roky

Balkonové markýzy vydrží

Balkonové markýzy od Interiéry Andrle jsou vyrobené z kvalitních a hlavně odolných materiálů. Navíc si můžete vybrat ze široké škály barev a typů látek takovou, která se nejvíce bude hodit k vašemu exteriéru.

Chci nezávaznou cenovou nabídku

Nabízíme tři druhy markýz na balkon

Markýzy na balkon jsou téměř nepostradatelnou součástí tohoto prostoru. Zvolit tu pravou pro vás si můžete hned ze tří typů.

  • U kloubové markýzy, jednoduché, kvalitní a za příznivou cenu, je látka navinuta na hřídeli. Vysouvání pak zajišťují předepnutá ramena.
  • Kazetové markýzy dbají nejen na kvalitu, ale i na luxusní vzhled. Jejich hlavní výhoda spočívá v tom, že když je látka zatažená, nepodléhá vlivům počasí a zůstane dlouho v perfektním stavu.
  • Poslední variantou je boční markýza. Ta znemožňuje výhled zvědavým sousedům a chrání před větrem nebo nízkým večerním sluncem.

S výběrem balkonové markýzy vám pomůžeme

Sháníte balkonovou markýzu, ale potřebujete poradit nebo pomoci s jejím výběrem? Od toho jsme tu my. Realizujeme markýzy v Hradci Králové i v celých východních Čechách. Pro více informací nás kontaktujte.