Moderní žaluzie s potiskem jsou velmi osobité

20.9.2018

Otázka stínění patří k těm, které při koupi bytu nebo dostavby domu musíte řešit mezi prvními. Kdo by taky chtěl být doma jak ve výloze, že? Naštěstí jsou dávno pryč doby, kdy se zastínění stalo jenom funkčním prvkem. Interiéry Andrle nabízejí moderní žaluzie, které vám pomůžou dotvořit design celé místnosti.

Moderní žaluzie s potiskem jsou velmi osobité

Moderní žaluzie nabízí mnoho výhod

Žaluzie si můžete zvolit buď horizontální nebo vertikální. Ty vertikální elegantně doplní váš interiér a zcela nahradí závěsy či záclony. Navíc máme v nabídce mnoho různých materiálů a barevných odstínů. Tyto moderní žaluzie jsou rovněž antistaticky upraveny, barevně a tvarově stálé a vyžadují minimální nároky na údržbu.

S rozdělením místnosti pomůžou moderní vertikální žaluzie

Ovšem moderní vertikální žaluzie nejsou využívány jenom jako stínění do oken. Mají také rozdělovací funkci. Opticky pomohou rozdělit prostor a tím vytvoří pocit soukromí. To oceníte obzvlášť, pokud máte například obývák a ložnici v jedné místnosti.

Chci poslat poptávku

Moderní vertikální žaluzie s potiskem

Absolutně originálního interiéru pak docílíte pomocí moderních vertikálních žaluzií s potiskem. Skvěle se hodí jak do dětských pokojíčků, tak i do ložnic nebo obýváků. Výběr motivu je jen na vás. Vždyť která holčička by nechtěla třeba žaluzii s motýlky nebo kytičkami, a každý kluk jistě ocení například auta či letadla. A zkuste si představit v obýváku třeba tapetu s přírodním motivem nebo nějakým ornamentem.

Při výběru moderních žaluzií myslete dopředu

Ovšem radíme vám vybírat opatrně a s rozvahou. Přeci jenom moderní žaluzie nejsou jenom sezónní záležitostí. Pořizujete si je na mnoho let a výrazný design se vám může po čase zprotivit. V naší nabídce naleznete široké spektrum povrchů, barev, zpracování i materiálů, díky čemuž neexistuje skoro žádné omezení.

Proto byste si měli moderní žaluzie vybírat tak, aby příliš nepodléhaly módním vlnám nebo momentálnímu rozpoložení. Důležité je však hlavně to, aby dobře plnily svoji funkci.

S moderními vertikálními žaluziemi vám rádi pomůžeme

Líbí se vám moderní vertikální žaluzie s potiskem? Neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi zodpovíme vaše dotazy nebo pomůžeme s výběrem.