Víceúčelové posuvné panelové závěsy

28.9.2017

Posuvné panelové závěsy, posuvné stěny nebo také japonské stěny - všechna tato označení se týkají velkoformátov ých textilních dílců, které jedním pohybem ruky snadno přesunete na požadované místo. Využití tento typ stínění nalezne nejen na oknech a lodžiích, ale také v interiéru, kde opticky rozděluje prostor.

Víceúčelové posuvné panelové závěsy

Moderní panelové závěsy

Tento typ stíněné vychází z vertikálních látkových rolet, které jsou oblíbené především v kancelářích a administrativních budovách. Panelové závěsy však mají daleko větší rozměr a zpravidla kopírují celou výšku místnosti. Jedná se o jednoduché a elegantní řešení stínění v moderních interiérech, pro které jsou typická velká okna či francouzské dveře.

Motivy do každého interiéru

Ať už je to ložnice, pracovna nebo dětský pokojík, nabízejí panelové závěsy takové barvy a motivy, že si opravdu vybere každý. Navíc je možné motivy kombinovat - např. jednobarevné typy s panely s motivem či průhledem, které vytvářejí zajímavou hru se světlem.

  • Jednobarevné textilie
  • Přírodní motivy
  • Geometrické tvary
  • Různé kombinace

Panelové posuvné stěny

Textilní panely nemusíte mít jen u okna, ale také uprostřed místnosti, kde prostor opticky dělí. Podle potřeby variabilně stěnu roztáhne a získáte tak velkou prostornou místnost, nebo naopak zatáhnete a vzniknou vám dva samostatné pokoje. Jedná se o moderní řešení, které flexibilně reaguje na současné trendy bydlení.

Panelové posuvné stěny se pohybují na kolejnici a panely je možné zarovnávat nalevo, napravo či symetricky na obě strany. Jejich údržba je snadná, stačí z nich odstranit prach pomocí vysavače, na skvrny postačí vlhký hadřík.

Realizace na klíč

Máte otázky? Chcete si pohodlně prohlédnout vzorník motivů? Zajistit dodávku a profesionální montáž? Neváhejte nás kontaktovat, rádi pro vás zajistíme kompletní realizaci.