Roletky do oken skvěle nahradí závěsy i žaluzie

13.11.2018

Stále přemýšlíte, jaké stínění si máte vybrat? Klasické žaluzie se vám vůbec nelíbí? Pokud ale nechcete, aby vám lidé zvenčí viděli až do talíře, nějaké prostě vybrat musíte. Pokud jste uvažovali třeba nad závěsy, které pro vás stále nejsou to pravé ořechové, zkuste popřemýšlet, jestli by se vám nelíbily roletky do oken.

Roletky do oken skvěle nahradí závěsy i žaluzie

Zútulněte si domov roletkami do oken

Roletky do oken nejsou jenom stínícím prvkem, ale i interiérovým doplňkem. S jejich pomocí můžete svůj domov zútulnit, ale zároveň jsou i funkční. Na trhu existuje široká nabídka látek, podle jejichž výběru si určíte intenzitu zastínění. Pokud si vyberete ty zcela zatemňující, ochrání vás i před zvědavými pohledy i když si večer rozsvítíte.

Roletky do oken zamezí teplu i hluku

Navíc díky roletkám do oken můžete trochu ovlivnit teplotu u vás doma, protože některé látky jsou schopné pohltit sluneční paprsky. Také dokáží zamezit hluku zvenčí. Funkčně se tedy vyrovnají klasickým žaluziím a roletám, ovšem esteticky vypadají mnohem lépe.

Budou pasovat i na moje okna?

Pokud by vám nevyhovoval žádný rozměr, určitě je možné nechat si vyrobit roletky na míru. Také jsou různé varianty, jak je na nainstalovat – na zeď, do stropu nebo do rámu okna. Vybrat si můžete i volně visící nebo pevné s krytem, do kterého se látka navine.

Chci zadat nezávaznou poptávku

Roletky den a noc vykouzlí světlo i tmu

Stále moderním způsobem stínění jsou pak roletky den a noc. Díky nim můžete plynule regulovat světlo ve dne a v noci úplně zatemnit. Systém je založen na dvou vrstvách látky, přičemž navíjením se střídají průhledné a neprůhledné pruhy. Pomocí řetízku si sami zvolíte, jak moc se mají překrývat a podle toho vytvoříte světlo nebo tmu.

Máte otázky? Přijeďte za námi do Hradce Králové

Potřebujete poradit s výběrem stínění? Kontaktujte nás a my vám rádi zodpovíme dotazy nebo pomůžeme s výběrem. Pokud máte radši osobní kontakt, navštivte nás na prodejně v Hradci Králové.