Rolety do střešních oken zabrání přehřívání

23.1.2018

Střešní okna jsou nedílnou součástí většiny moderních domů nebo zrekonstruovaných podkroví. Bývají vysoko, a tak nemáme tolik potřebu řešit jejich zatemnění z důvodu ochrany soukromí, protože zvědavé pohledy sousedů či kolemjdoucích až do nich nedohlédnou. Co však především v letních měsících trápí obyvatele podkrovích místností, to jsou sluneční paprsky a přehřívání interiéru. V tomto případě vám příjemný komfort zajistí rolety do střešních oken.

Rolety do střešních oken zabrání přehřívání

Efektivním řešením jsou rolety 

Každý, kdo má střešní okna, hlavně ta směřovaná na jih, jistě zná ten pocit být pod nimi jako ve skleníku, zejména pak v létě. To se pak podkroví stane neobyvatelné. A jelikož v něm většinou bývají pokoje a ložnice, ani v noci se v nich člověk pohodlně nevyspí. Nežádoucím slunečním paprskům však můžete zamezit stínícími roletami do střešních oken, které je rozptýlí a vytvoří proti nim bariéru.

Venkovní rolety na střešní okna Velux

Pokud ale opravdu chcete zabránit přehřívání pokojů, abyste v nich mohli ve dne existovat a v noci spát, doporučujeme vám rolety na střešní okna Velux ve venkovním provedení. V létě je možné s nimi snížit teplotu v interiéru až o 7 °C, zatímco v zimě zabrání tepelným ztrátám až od 17 %. Firma Velux patří k největším výrobcům střešních oken a Interiéry Andrle s ní spolupracují už mnoho let.

Chci objednat rolety

Rolety do střešních oken mají mnoho variant

Způsobů, jak zastínit střešní okno je mnoho. Vybírat si můžete také střešní žaluzie nebo stylové plisované rolety. Originálním řešením jsou rolety do střešních oken 2v1, které se skládají ze stínící a zatemňovací vrstvy. Nebo pokud na spaní či sledování filmu máte rádi dokonalou tmu, pořiďte si zcela zatemňující roletu. Když ji spustíte, nepoznáte, zda je venku den či noc.

Dokonalé zastínění střešních oken pomocí rolety

Pokud potřebujete rolety na střešní okna Velux, nebo i na jakákoliv jiná, neváhejte nás kontaktovat. Společně s vámi vybereme, jaký typ stínění je pro vás ten nejvhodnější a spočítáme nezávaznou cenovou nabídku.