Chraňte se sítěmi proti hmyzu do oken i dveří z Hradce Králové

17.3.2017

Každý rok je to stejné, řešíte stejné dilema – chcete si užívat slunečních paprsků a vlahého větříku, ale veškerou letní pohodu vám narušují všudypřítomné mouchy, bzučiví komáři, bodavé včely a spousta dalších druhů hmyzu. Braňte se! Pořiďte si kvalitní a účinnou obranu proti nezvaným návštěvníkům v podobě sítí proti hmyzu do oken i dveří.

Chraňte se sítěmi proti hmyzu do oken i dveří z Hradce Králové

Proč si pořídit sítě proti hmyzu do oken a dveří?

Hlavním úkolem sítí proti hmyzu do oken i dveří je především zabránit příchodu nevítaných hostů do domácnosti. Tu plní sítě z našeho sortimentu „na jedničku“. Současné modely sítí nabízejí mnohem víc.

Protipylová bariéra

Některé varianty sítí jsou opatřeny tzv. protipylovou síťovinou, která zabrání pylu z rostlin, aby se dostal do domu. Tak poskytují ochranu, která má pozitivní vliv na zdraví všech jeho obyvatel. To je velmi ceněná vlastnost, zejména v době, kdy alergie a jiné dýchací potíže sužují čím dál více lidí.

Moderní vzhled i materiál

Nezanedbatelným pozitivem je moderní a elegantní design. Tytam jsou doby, kdy okna se sítěmi proti hmyzu připomínala spíše okna vězení. Dnešní sítě mohou být téměř neviditelné. Díky kvalitě materiálu – poplastovaných sklolaminátových vláken – se sítě tvarově nedeformují a nekorodují, udržují si tedy i barevnou stálost.

Sítě proti hmyzu do oken

Ať máte okna velká, malá nebo atypická, u nás si vždy vyberete. Sítě proti hmyzu do oken nabízíme různých barvách i typech provedení, jako pevné nebo rolovací. Přivítali byste snadnou montáž sítě, lehkou manipulaci i její prostorovou nenáročnost? Dokážeme vyhovět každému.

Sítě proti hmyzu do dveří

Vyberte si u nás sítě proti hmyzu do vchodových dveří, na balkony nebo do skladových prostor. Nabízíme je také v různých barvách. Zajímavou designovou volbou jsou tzv. plisé sítě, které jsou plně funkční a zároveň slouží jako dekorace. Variant na výběr máte samozřejmě víc. Vyberte si z následujících typů sítí proti hmyzu:

  • Pevné
  • Posuvné
  • Rolovací
  • Plisé

Sítě proti hmyzu z Hradce Králové

Pokud budete potřebovat s výběrem nejlepší varianty sítí proti hmyzu pomoci, jsme pro vás ti praví. Naše zákazníky vždy ochotně vyslechneme a na základě těchto informací profesionálně navrhneme nejvhodnější řešení. Tím však naše péče o vás nekončí. Spolehnout se na nás můžete i v případě instalace vybraných sítí – nechte práci na nás a užívejte si čerstvého vzduchu.

Sháníte spolehlivou síť proti hmyzu? Přijďte do naší prodejny v Hradci Králové a prohlédněte si, co všechno vám nabízíme. S blížícími se horkými dny jistě oceníte také markýzy nebo venkovní či vnitřní žaluzie.