Stínění oken podle vašeho gusta

25.4.2017

Pokud právě přemýšlíte, jaké stínění pro vaše okna zvolit, neměl by vám tento článek utéct. Podíváme se společně na nejčastější otázky, které vám při rozhodování ušetří spoustu času a starostí. Po přečtení už budete přesně vědět, jaké stínění na okna vybrat a budete o krok blíž ještě příjemnějšímu bydlení. 

Stínění oken podle vašeho gusta

Stínění existuje na všechna okna, ale...

...možná právě proto je výběr tak náročný. Rozhodovat se můžete mezi různými typy, cenovými hladinami i druhy ovládání. Pokud jsou moji zákazníci nerozhodní, procházíme společně tyto otázky, které nám pomohou s výběrem a usnadní pořízení ideálního stínění na okna.

  • Proč stínění potřebujete? Nejčastěji se jedná o regulaci světla, ochranu před slunečními paprsky či tepelnou regulaci interiéru. Dalšími důvody je například vytvoření soukromí či estetika domu. Od toho se odvíjí další výběr.

  • Hledáte stínění do interiéru či exteriéru? Stínění má podle umístění různé pro a proti. Při rozhodování je důležité vědět, co od rolet či žaluzií očekáváte a podle toho volit i způsob umístění.

  • Využijete spíše rolety či žaluzie? Jakmile se rozhodne umístění, řeší se typ stínění. Nejčastěji se jedná o žaluzie či rolety, ale oblíbené je i designové plisé.

  • Chcete ovládat stínění manuálně či mechanicky? Díky moderním technologiím je toho možného mnoho, a tak lze stínění ovládat stiskem jednoho tlačítka, dálkovým ovládáním nebo pomocí mobilní aplikace. Pro zastánce tradičních postupů doporučujeme ruční ovládání.

  • Máte zájem o nějaké doplňky? Společně s roletami či žaluziemi můžeme do vašich oken přidat sítě proti hmyzu či dekorační japonské stěny. Nebo máte lodžii a potřebujete ji zasklít? Čím více služeb máte v jednom balíčku, tím výhodnější bude výsledná cena.

  • Kolik chcete do stínění investovat? Ve všech možnostech existují různé cenové hladiny – rádi pro vás připravíme cenovou kalkulaci na míru podle vašich možností.

Stínění na míru z Hradce Králové

Sídlíme v centru Hradce Králové, ale stínění na míru zajišťujeme po celém okolí. Pokud už máte o svém výběru rozhodnuto, nebo ještě váháte, ozvěte se nám! Provedeme vás výběrem krok po kroku, zajistíme odborné zaměření i výhodnou objednávku u ověřených výrobců. A poctivá montáž, na kterou se můžete spolehnout? Ta je u nás samozřejmostí!

Roman Andrle