Venkovní markýzy Hradec Králové

27.6.2016

Ranní snídaně na terase, odpolední káva s knížkou či víkendové grilování s přáteli a rodinou. Co mají tyto příjemné chvíle společné? Všechny se odehrávají venku na terase či zahradě a před slunečními paprsky je chrání venkovní markýzy. Že markýzu ještě nemáte a jste z Hradce Králové a okolí? Tak to je dnešní článek přímo pro vás!

Venkovní markýzy Hradec Králové

Markýzy na terasu

Jednoduchý, ale bytelný přístřešek, který podle potřeby roztáhnete či skryjete – to jsou praktické markýzy na terasu, které mají jednoduché ovládáním a dlouhou životnost.

Druhy markýz

Základně dělíme markýzy podle způsobu ovládání na ruční (převodovka s klikou) a motorické poháněné tichým motorem 230 V (ovládané vypínačem, dálkovým ovládáním či řídící automatikou). Dále dělíme markýzy podle typu:

  • Kloubové markýzy – tradiční a léty osvědčený systém stínění
  • Kazetové markýzy – elegantní ukrytí látky v designové kazetě
  • Boční markýzy – zabrání nežádoucím pohledům sousedů či kolemjdoucích

Venkovní markýzy

Venkovní markýzy mají uplatnění nejen na rodinných zahradách, balkonech a terasách, ale také u restaurací, obchodů či hotelů. Vybírat můžete z široké palety látek a velikost konstrukce přizpůsobíme na míru vašim požadavkům.

Proč pořídit markýzu u nás?

  • montujeme markýzy od českého výrobce CLIMAX
  • záruka na markýzy je až 4 roky
  • bohatá nabídka různých dekorů
  • rychlé dodání a montáž

Kdo vám v Hradci Králové markýzu zajistí?

Kontaktujte nás a my s vámi zkonzultujeme nejideálnější možnost stínění, markýzu na místě zaměříme a zadáme výrobu. Následně provedeme odbornou montáž a ukážeme vám, jak snadno lze markýzu ovládat. Sídlíme v centru v Hradci Králové, ale zakázky realizujeme v celém Královéhradeckém kraji.