Je nejvyšší čas pořídit si venkovní rolety do pergol

27.3.2020

Letní období se blíží, nečekejte s instalací venkovních rolet i do vaší pergoly! Všichni se určitě těšíme na čas, kdy si posedíme na čerstvém vzduchu, a budou nás hřát sluneční paprsky. Už se úplně vidíme, jak si dáváme kafíčko v naší zamilované pergole na zahradě. Ale zároveň toužíme po komfortu i ve chvílích, kdy by se nám síla slunce stala nepříjemným. V těchto chvílích nám pomohou venkovní rolety do pergol.

Je nejvyšší čas pořídit si venkovní rolety do pergol

Proč si obstarat venkovní rolety do pergol?

Venkovní rolety do pergol si lidé instalují v první řadě kvůli účinnému zastínění. Je jasné, že na pergole toužíme především po odpočinku a pohodlí. Zejména v letním období se nechceme omezovat při pobytu v ní kvůli přímému svitu slunce. Pokud už se déle nechceme schovávat ve chvilkovém stínu, jsou venkovní rolety do pergol tím nejlepším řešením.

Kvalitní venkovní rolety do pergol

Venkovní rolety nebo jiné stínění do pergol?

Český trh nabízí na výběr z různých variant zastínění vašeho interiéru i venkovních prostor. Nejste si jistí, že venkovní rolety do pergoly jsou tím pravým řešením i pro vás? Pokud toužíte po ochraně vaší pergoly před slunečním svitem, máte na výběr z několika nejoblíbenějších možností:

  • venkovní rolety
  • markýzy
  • baldachýny
  • mediterány

Každá varianta má samozřejmě své plusy i mínusy. Záleží jen na vás, kterou si zvolíte. Většina lidí si vybírá v první řadě dle funkčnosti a v druhé podle instalace. Pokud nevíte, který typ je pro vaši pergolu nejlepší, nechte si poradit od odborníků.

Screenové venkovní rolety do pergol

Dalším typem zastínění, které se hodí jak pro interiéry, tak pro pergoly či terasy, jsou screenové rolety. V čem se liší od běžných rolet? Samozřejmě účelně tlumí přímé sluneční záření a v interiéru vám uspoří energii. Ochrání vás před nechtěným hmyzem. Hodí se na menší i větší plochy. Proto jsou vhodné i jako venkovní rolety do pergol. A k tomu všemu tvoří bariéru proti nenechavým očím kolemjdoucích a zároveň udržují přirozené světlo.

Chci poradit s výběrem

Chcete si obstarat venkovní rolety do pergol?

Spolehněte se na profíky ve svém oboru. Do instalace venkovních rolet do vaší pergoly investujete své peníze. Tak ať vám zastínění vydrží dlouhá léta a slouží k vaší spokojenosti. Vyplatí se vám nechat si poradit a pořídit si takové venkovní rolety do pergol, které přesně splní vaše nároky.

Interiéry Andrle