Na rolety na pergoly v létě nedáte dopustit

20.6.2018

Znáte něco lepšího, než lenošení s kávou nebo grilování v pergole? V letních měsících se tomu vyrovná máloco. Ovšem ačkoliv máme všichni rádi sluníčko, někdy je ho prostě příliš a radši bychom trochu toho stínu. Také není nic příjemného, když vám ve třiceti stupních ostře svítí do obličeje. Ideálním řešením jsou rolety na pergoly.

Na rolety na pergoly v létě nedáte dopustit

Venkovní rolety na pergoly

Díky venkovním roletám na pergoly si budete moci vybrat, zda sluníčko chcete, nebo se před ním raději schováte. Stejně tak je využijete na ochranu soukromí před náhodnými kolemjdoucími nebo zvědavým sousedem.

Chci nezávaznou nabídku

Vyberte si stínící rolety na pergolu

Nabídka typů stínící rolety na pergolu velice široká. Záleží vždy na zákazníkovi a jeho potřebách a představách. Pro zastínění střešní části lze využít markýzu nebo clonu. Pro svislé boční stínění lze využít i rolety, které se zpravidla používají na okna.

Rolety je lepší pořádně uchytit

Interiéry Andrle doporučují pro svislé stínění na pergoly screenové rolety, protože jsou velice odolné. Látka je obohacena o PVC, polyester či skelné vlákno pro větší trvanlivost a tím i delší životnost.

V případě pouhého stínění postačí jenom vodící lanka. Pokud mají však venkovní rolety na pergoly odolávat větru, je lepší využít vodicí lištu, která stínící plachtu zpevní.

Rolety na pergoly mohou být i přírodní

Jestli máte radši stínění z přírodních materiálů, nebo za něj nechcete tolik utrácet, budou pro vás možná zajímavější rákosové nebo bambusové rolety na pergoly. Ty sice vytvoří příjemnou atmosféru a budou krásně doplňovat exteriér, avšak jejich nevýhodou je, že je musíte skrýt před deštěm, protože nemají rády vlhkost.

Vybereme s vámi ty pravé

Pokud potřebujete venkovní rolety na pergoly, ale potřebovali byste radu nebo detailnější informace? Neváhejte nás kontaktovat. Působíme v Hradci Králové i po celých východních Čechách a rádi za vámi přijedeme se vzorníky. Na místě si vybere vhodný typ i barvu a my vše zaměříme. Již do pár týdnů se může vaše pergola i okna těšit na novou roletu.