Žaluzie a rolety značky VELUX

15.4.2016

Značka VELUX oslavila v letošním roce 75. narozeniny a nás těší, že s ní můžeme od našeho založení spolupracovat. Je to už pěkných pár let, dokonce můžeme říci, že už to bylo v minulém tisíciletí, kdy jsme do okna namontovali první „Veluxku“. S tímto výrobcem, který se proslavil nejen s výrobou oken, ale také stínící technickou - rolety, žaluzie, jsme strávili nespočet montáží. Pojďte se podívat, proč s touto značkou rádi spolupracujeme.

Žaluzie a rolety značky VELUX

Žaluzie VELUX jsou ověřenou klasikou

Klasické hliníkové lamely jsou evergreenem. Žaluzie VELUX, které jsou v různých barevných odstínech, jsou u našich zákazníků oblíbené pro svoji snadnou údržbu, jednoduché ovládání a bezporuchovost. Skvěle regulují světlo a jsou odolné proti vodě, proto se hodí do místností s vyšší vlhkostí (koupelna, kuchyň).

Poslední trendy v žaluziích

Pokud chcete dát vale ručnímu ovládání, máme velmi dobré zkušenosti i s elektrickým dálkovým ovládáním. V posledních letech se také rozmáhají venkovní žaluzie, které jsou ideální variantou pro pásová okna.

Rolety do střešních oken VELUX

Střešní okna, především v létě a směřovaná na jih, přepalují interiér až na hranici toho, aby se dalo pod střechou přes den přebývat a v noci to nebývá o moc lepší. Slunečním paprskům můžete zabránit stínícími roletami, které světlo rozptýlí. Pokud však chcete zabránit přehřívání interiéru, doporučujeme vám rolety do střešních oken VELUX, které jsou ve venkovním provedení a lze jimi v létě snížit teplotu až o 7 °C a v zimě zabráni tepelným ztrátám až o 17 %.

Zcela zatemňující roleta a další řešení

Vybírat můžete také ze střešních žaluzií či módních plisovaných rolet. Zajímavým řešením je roleta do střešních oken 2v1, která se skládá ze stínící a zatemňovaní vrstvy. Pro světlem nerušený spánek se těší oblibě zcela zatemňující roleta, která okno zastíní tak, že v místnosti vznikne dokonalá tma. Jen tak si můžete užít nerušený spánek, nebo si dát příjemný odpolední relax bez toho, aby vás rušilo denní světlo.

Interiéry Andrle a VELUX pro Hradec Králové a okolí

Jak už víte, s firmou VELUX spolupracujeme už pěkných pár let. Pravidelně se informujeme o novinkách na trhu i nových montážních postupech, proto se na naši práci můžete spolehnout. Pokud chcete zkonzultovat, jaký typ stínění by se hodil do vašich oken nebo chcete nezávazně spočítat nabídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám navrhneme a zrealizujeme stínění podle vašich představ, a to nejen pro Hradec Králové, ale i okolní města.