Žaluzie do střešních oken jsou samozřejmostí

23.4.2018

Každé okno potřebuje nějaké stínění. Ať už potřebujete snížit množství světla, nebo prostě jen nechcete, aby na vás bylo vidět z ulice či od sousedů. A výjimkou samozřejmě nejsou ani střešní okna, byť se na ně možná někdy tak trochu zapomíná. Avšak žaluzie do střešních oken jsou téměř nutností.

Žaluzie do střešních oken jsou samozřejmostí

Proč zvolit žaluzie do střešních oken

A právě do střešních oken bývají žaluzie tím nejčastějším způsobem stínění. Vynikají totiž snadnou instalací a velmi jednoduchým ovládáním. Za zmínku stojí také jejich příznivá cena a dlouhá životnost. Výhodou je také jejich téměř bezúdržbový provoz.

Žaluzie do střešních oken Velux fungují i bez lanek

Firma Interiéry Andrle úzce spolupracuje s firmou Velux, která bývá nejčastějším dodavatelem střešních oken, proto nabízíme i žaluzie do střešních oken Velux. Jejich unikátní design bez lanek nejenže skvěle vypadá, ale také umožňuje snadno upravovat sklon lamel v jakémkoliv směru a tím regulovat dopadající světlo zvenčí. Stačí je pouze vytáhnout nebo zatáhnout pomocí ovládacího madla.

Žaluzie do střešních oken Velux mají 35 mm široké lišty z lakovaného hliníku, které se pohybují ve stylových bočních lištách z eloxovaného hliníku. K dostání jsou v devíti klasických barvách.

Výhody žaluzií do střešních oken Velux:

  • snadné ovládání bez lanek posuvným madlem
  • ochrana soukromí a regulace světla
  • odolnost proti vodě a jednoduché čištění

Žaluzie do střešních oken Velux jsou proto vhodné i do interiérů se zvýšenou vlhkostí jako je koupelna či kuchyně.

S výběrem žaluzií vám pomůžeme

Jelikož žaluzie do střešních oken určitě nechcete za pár let měnit, není vhodné příliš podléhat módním trendům, ale pořádně si jejich výběr promyslete. Alternativou sítění do střešních oken jsou rolety. Pokud potřebujete pomoct, kontaktujte nás a my vám rádi poradíme na pobočce v Hradci Králové i přímo u vás.