Žaluzie Duette jsou inspirované včelí pláství

21.12.2018

Také projíždíte obrovskou nabídku stínění, ale ještě jste nenašli ty pravé rolety či žaluzie? Určitě to znáte - čím je větší výběr, tím je těžší volba. V žádném případě vám nechceme výběr stínění stěžovat dalším typem, ale žaluzie Duette si zkrátka nemůžeme nechat jen pro sebe. V čem je jejich kouzlo?

Žaluzie Duette jsou inspirované včelí pláství

Duette - to je neotřelé stínění pro vaše okna

Zdají se vám klasické žaluzie fádní a rolety nechcete? Vyzkoušejte Duette. Tyto žaluzie jsou vhodné pro všechny typy oken, jsou moderní a v interiérech je zatím moc často nepotkáte. Díky komorovému systému, který se skládá z více vrstev, si můžete zvolit například kombinaci záclonoviny, zatemňující závěsoviny či dokonce spojení materiálů s hlinkovou vrstvou, která zvyšuje izolační schopnosti.

7 důvodů, proč žaluzie Duette pořídit

  1. Systém včelí plástve izoluje hluk i teplo
  2. Úspora energie na vytápění
  3. Ovládání je možné nastavit oboustranně
  4. Různá intenzita propustnosti světla
  5. Vybrat si můžete ruční i mechanické ovládání
  6. Ideální řešení pro klasická i atypická okna
  7. Bohatá paleta motivů, barev a materiálů

A jak je s tou inspirací u včel?

Nebojte, nezapomněli jsme a vrátíme se k tomu nejdůležitějšímu, čím se Duette odlišuje od ostatního stínění. Částečně vám může připomínat plisé žaluzie, ale naopak od plisé Duette komorový systém, který připomíná zmiňovanou včelí plástev. Díky tomu skvěle izoluje jak letní sluneční paprsky, tak snižuje v zimních měsících tepelné ztráty. Můžete tak počítat s příjemnou úsporou nákladů na vytápění.

Žaluzie Duette odlišuje od plisé ještě jedna věc, a tou je ukrytí vodící šňůry, která je u plisé viditelná.

Žaluzie Duette jsou elegantním řešením do moderních interiérů

Prakticky neviditelné ovládací prvky, možnost horního i spodního ovládání, maximální designové přizpůsobení interiéru a dobré tepelně izolační vlastnosti vytvářejí ze žaluzií Duette stínění, o kterém v budoucnu jistě ještě uslyšíme.

Chcete-li si Duette a další typy stínění porovnat a prohlédnout na vlastní oči, neváhejte navštívit vzorkovnu Interiéry Andrle v Hradci Králové. Rádi vám poradíme s výběrem, na místě realizace vše zaměříme a postaráme se samozřejmě i odbornou montáž a zaškolení. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.