Chcete si doma udělat noc během dne? S blackout roletami to není žádný problém!

29.4.2019

Blackout rolety ve svém domově ocení každý, kdo občas slouží noční směny nebo potřebuje zařídit úplné zastínění místnosti ve dne. Tyto zatemňovací rolety zabraňují přístupu světla do vašeho interiéru. Krásně se tak vyspíte i kdykoliv během dne či si prodloužíte noc, pokud si ráno toužíte přispat.

Chcete si doma udělat noc během dne? S blackout roletami to není žádný problém!

Blackout rolety jako praktický pomocník

Látkové blackout rolety slouží primárně k praktickému účelu. Zábranu průniku světla zajišťují vhodné vodící lišty v kombinaci s neprůsvitnou tkaninou. Oceníte je proto ve všech prostorech, v nichž potřebujete úplně anulovat světlo. Poslouží vám tedy především:

  • v promítacích místnostech
  • v posluchárnách
  • v učebnách
  • v pracovnách
  • ve školách
  • v ložnicích
  • a všech dalších místnostech, kde občas potřebujete zařídit naprostou tmu

Blackout rolety z Interiérů Andrle

Firma Interiéry Andrle nabízí profi služby v oblasti stínící techniky a zároveň ke každému zákazníkovi přistupuje s osobitým přístupem. Sháníte blackout rolety, ale chcete, aby do prostoru přesně seděly a ladily s okolím? Naši odborníci vás rádi provedou cestou od první konzultace, vytvoření návrhu až do cílové realizace. Black out rolety na míru vám zaručí, že se stanou praktickým i estetickým doplňkem vašeho interiéru. Těšíme se na vaši návštěvu v Hradci Králové nebo na našich webových stránkách, kde si můžete prohlédnout celou naši nabídku i naše reference.

Interiéry Andrle

Snadné ovládání blackout rolet

Vyberte si ovládání vašich nových blackout rolet, které vám budou nejlépe vyhovovat. Můžete si vybrat ze dvou variant. První z nich je motorické ovládání. Druhou možností je ovládání pomocí řetízku, jenž může být doplněn o vkusné designové závaží. Toto závaží neslouží pouze jako dekorace, ale má i praktickou funkci. Napíná řetízek, čímž mu brání přivření do okna.

Blackout rolety i do střešních oken

Blackout rolety lze využít i do střešních oken. Díky pevnému přimknutí vodících lišt a nepropustné látce skvěle zabraňují průniku slunečních paprsků.