Blog

V oboru jsme již pěknou řádku let a za tu dobu jsme nasbírali mnoho zkušeností, o kterých vás budete pravidelně informovat formou článků. Tématy budou různé druhy stínění, porovnání výhod i nevýhod. Pokud zde nenajdete odpověď na svoji otázku, neváhejte nás kontaktovat.

Screenové rolety v pergolách

29.3.2024

Pergoly se za poslední roky staly středobodem zájmu pro ty, kteří chtějí trávit co nejvíce času venku na zahradě. Nabízejí totiž útočiště před sluncem, deštěm a větrem, zatímco jste stále ve spojení s okolní přírodou. A co kdybychom vám řekli, že existuje způsob, jak je povýšit ještě o level výše? Tady vstupují do hry screenové rolety v pergolách - inovativní prvek, který poskytuje nejen ochranu, ale také dobře vypadá.

Zasklení lodžie vám vytvoří nový prostor

29.2.2024

Zasklení lodžie se stává stále populárnějším způsobem, jakým vylepšit domov a vytvořit prostor, který můžete využívat po celý rok, nejenom když vám počasí přeje. Proč je zasklení lodžie klíčovým prvkem pro moderní bydlení?

Vertikální žaluzie na zasklený balkon

30.1.2024

Zasklený balkon přináší do našich domovů nejen krásný výhled a v podstatě místnost navíc, ale také potřebu řešit otázky soukromí, světla a teploty. Jednou z nejefektivnějších a stylových možností pro dosažení této rovnováhy jsou vertikální žaluzie na zasklený balkon.

Stínění do zimní zahrady

10.12.2023

Zima může být obdobím klidu a útlumu, ale pro zahradníky a milovníky rostlin může znamenat výzvu. Zimní zahrady, bez ohledu na svou krásu, mohou trpět nedostatkem slunečního světla a nadměrným chladem, což může mít nepříznivý vliv na rostliny. Zde vstupuje do hry stínění do zimní zahrady.

Nejlepší stínění do všech oken

28.11.2023

Stavíte, renovujete nebo chcete vyměnit své staré stínění oken za nové? Nespěchejte a dejte si s jeho výběrem záležet. Už dávno se nejedná pouze o funkční prvek, který chrání interiér před nežádoucími slunečními paprsky. 

Vertikální roleta do pergoly zajistí stín a soukromí

15.10.2023

Když se jedná o vytváření ideálního prostředí na terase nebo v zahradní pergole, hraje stín a soukromí klíčovou roli. Vertikální rolety se staly stále populárnější volbou pro ty, kdo hledají elegantní a praktický způsob řešení. Jaké jsou výhody a využití vertikálních rolet do pergoly a proč by mohly být ideálním doplňkem pro váš venkovní prostor?

Tipy na čištění látkových rolet

27.9.2023

Samotné čištění látkových rolet je klíčovým prvkem péče o interiér a udržení čistoty a hezkého vzhledu vašeho domova či kanceláře. Tento proces vyžaduje pečlivost a správné postupy, aby vaše rolety byly stále jako nové.

Elektrické rolety do oken

1.8.2023

Život v moderním světě nám přináší neustálé inovace a zlepšení, která ovlivňují každou oblast našeho života. I v oblasti domácího designu a interiéru se neustále objevují nové technologie, které nám usnadňují každodenní rutinu a zvyšují komfort našeho bydlení. Jednou z těchto inovací jsou i elektrické rolety do oken. Tyto moderní a funkční prvky jsou nejen praktické, ale i skvěle vypadají.

Hliníkové žaluzie se stále drží na špici

11.7.2023

Hliníkové žaluzie zůstávají stále na vrcholu popularity mezi majiteli domů a bytů. Díky svému modernímu vzhledu a praktičnosti poskytují nejen účinné stínění, ale také estetický prvek do každého interiéru.

Stínění na pergoly vám zajistí komfort

29.6.2023

Stínění na pergoly je skvělým pomocníkem pro to, aby se vaše pergola v létě proměnila na příjemné a pohodlné místo, které vám poskytne stín, ochranu před sluncem a soukromí. Díky obrovským možnostem stínění ji můžete přizpůsobit svým individuálním potřebám a představám.

12 3 4 >>|