Hliníkové žaluzie se stále drží na špici

11.7.2023

Hliníkové žaluzie zůstávají stále na vrcholu popularity mezi majiteli domů a bytů. Díky svému modernímu vzhledu a praktičnosti poskytují nejen účinné stínění, ale také estetický prvek do každého interiéru.

Hliníkové žaluzie se stále drží na špici

Hliníkové žaluzie jsou kvalitní

Kvalitní hliníkové žaluzie od naší firmy Interiéry Andrle jsou vyrobeny z prvotřídního hliníkového materiálu, který kombinuje eleganci s odolností. Díky inovativnímu designu poskytují vynikající kontrolu nad světlem a soukromím, což umožňuje skvěle ovlivňovat atmosféru v interiéru.

Chci nezávazně poptat 

Snižují náklady a dlouho vydrží

Tyto žaluzie jsou také vysoce energeticky úsporné, což vám pomůže snížit náklady na klimatizaci a vytápění. Díky preciznímu zpracování a odolnosti proti korozi jsou naše žaluzie dlouhotrvající a snadno se udržují. Nabízíme širokou škálu barev a velikostí, abyste si mohli vybrat takové, které co nejlépe odpovídají vašemu stylu a potřebám.

5 důvodů proč chtít hliníkové žaluzie

A jaké jsou zásadní výhody hliníkových žaluzií, a proč byste měli zvážit jejich instalaci ve svém domě?

  1. Lehké a odolné materiály
    Jsou vyrobeny z lehkého, ale přitom velmi pevného hliníku. Tento materiál je odolný vůči korozi, což znamená, že žaluzie vydrží dlouhou dobu bez poškození. Díky své odolnosti jsou ideální pro použití ve vlhkých místnostech jako jsou koupelny nebo kuchyně.
  2. Moderní design a variabilita
    Nabízejí moderní a elegantní vzhled, který se hodí do různých typů interiérů. Díky široké škále barev a různým velikostem lamel lze žaluzie snadno přizpůsobit vašemu individuálnímu vkusu a požadavkům na design.
  3. Regulace světla a soukromí
    Jedním z jejich hlavních benefitů je jejich schopnost regulovat množství světla, které vstupuje do místnosti. S nastavitelnými lamelami můžete jednoduše upravit úroveň osvětlení a zachovat si soukromí v interiéru.
  4. Energetická účinnost
    Mají schopnost odrážet sluneční záření, což může pomoci udržet vaše interiéry chladnější během horkých letních dnů. Takto mohou přispět k úsporám na energiích a snížení nákladů na klimatizaci.
  5. Snadná údržba
    Nevyžadují žádnou složitou údržbu. Stačí je pravidelně otírat vlhkým hadříkem nebo je opláchnout vodou a jemným čisticím prostředkem. Díky své hladké povrchové úpravě odolávají hromadění prachu a nečistot.

Více o vnitřních žaluziích 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.