Látkové rolety střeží soukromí i dobře vypadají

24.10.2016

Zná to snad každý. Přijde večer domů, rozsvítí si světlo a stáhne rolety na oknech. Stejný rituál se opakuje dennodenně snad ve všech domácnostech. Každý si chce po náročném dni zalézt do svého příbytku a mít pokoj od všech zvídavých pohledů. Protože mít doma soukromí patří k zásadním potřebám každého. A jednou z možností, jak si ho střežit, jsou látkové rolety.

Látkové rolety střeží soukromí i dobře vypadají

Látkové rolety do oken ozvláštní interiér

Ne každému se však líbí strohý styl klasických žaluzií, a ne každý chce mít doma zbytečné lapače prachu, jakou jsou záclony nebo závěsy. A protože design vládne světem a skoro každá paní domů, přiznejme si, že pánům je to většinou jedno, si chce z rolet udělat i dekorační prvek, nabízíme svým klientům mimo jiné i látkové rolety do oken.

Látkové rolety do oken jsou velice oblíbené hlavně mezi těmi, kteří hledí nejen na praktičnost, ale také na vzhled. Tato stínící technika totiž dokáže výrazně ozvláštnit každý interiér. Proto se látkové rolety do oken stávají stále více oblíbené i jako dekorační prvek. A z čeho se všeho se dá ještě vybírat? Naše firma nabízí vnitřní roletky, plisé, japonské posuvné stěny a vertikální žaluzie.

Látkové rolety jsou i pro atypická okna

Látkové rolety totiž nejsou jenom lahůdkou pro oko, důležitá zůstává samozřejmě i jejich funkce. Kromě již zmíněné ochrany před nežádoucíma očima sousedů chrání také před nadměrným slunečním světlem. Látkové rolety mohou vyřešit i zastínění střešních oken, v případě plisé i zastínění půlkruhů, kruhů či jiných atypických tvarů oken. Tento typ stínění lze ovládat ručně pomocí řetízku, šňůry, madla, táhla nebo motoricky.

Zhotovíme i látkové rolety na míru

Látkové rolety na míru jsou u nás samozřejmostí. Tou je i možnost výběru vzoru podle klientových přestav. V naší široké nabídce jsou jednobarevné i vzorované látky, látky technického charakteru vhodné do kanceláří, výrobních prostor nebo počítačových místností.

Na výběr je také velké množství konstrukčních provedení látkových roletek s kulatými nebo hranatými boxy o různých velikostech a v různém barevném provedení.

K dispozici máme široké vzorníky pro látkové rolety a japonské posuvné stěny, vzorník pro vertikální žaluzie a nepřeberné množství látek pro plisé žaluzie. Stačí se na nás obrátit a my vám rádi připravíme nezávaznou kalkulaci, poradenství i odbornou realizaci.