Látkové rolety do plastových oken

19.12.2019

Nejvíce rozšířená okna jsou plastová. Pro svoji nízkou cenu a vysoký komfort se využívají nejen u novostaveb, ale také u rekonstrukcí administrativních budov i bytových a rodinných domů. Pokud je máte, nejspíš budete řešit otázku jejich zastínění. Co byste řekli klasice v podobě látkových rolet do plastových oken?

Látkové rolety do plastových oken

Látkové rolety - oblíbená klasika v novém kabátu

Nejspíš si z dětství pamatujete rolety se šňůrkou, kterou se stahovaly dolů a pak se s cuknutím opět srolovaly do vrchní části. Na cuknutí k vyrolování musel mít člověk správný grif, jinak se rolety nevyrolovaly až nahoru, anebo se v horším případě přetáhly a do původního stavu se dostávaly horko těžko. S tímto ovládáním a materiálem se u současných rolet již nesetkáte.

Současné lákové rolety, které jsou vhodné nejen do plastových oken, se pyšní manuálním i motorickým ovládáním. V případě zájmu je můžeme propojit s chytrou domácností a jejich pohyb ovlivníte pomocí telefonu.

Údržba látkových rolet není náročná. Připravili jsme pro vás jednoduchý návod

A jaké jsou možnosti?

Z látkových rolet do interiéru, které jsou často voleny nejen z důvodů stínění i designu, můžete vybírat z těchto typů:

  • Klasické textilní rolety
  • Rolety s potiskem
  • Rolety den a noc
  • Rolety pohlcují světlo

Chci nezávazně poptat

Potřebujete více stínu? Zvolte venkovní rolety na plastová okna

Pokud máte plastová okna na jižní či jihozápadní stranu, nejspíš bojujete v letních měsících s přehříváním interiéru. V tomto případě vám doporučujeme zvolit venkovní rolety, které pohltí sluneční paprsky ještě před tím, než projdou oknem. Tím pádem jsou daleko efektivnější a svým vzhledem doplňují fasádu domu.

Venkovní rolety zvyšují zabezpečení domu

Chcete-li zvýšit zabezpečení své domácnosti, venkovní rolety mají i tento přínos. Při zatažení vytvářejí odolný krunýř, který odradí nejednoho nevítaného návštěvníka. A jako další plus? Skvěle izolují venkovní hluk. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.