Markýza vám efektivně zastíní celou terasu

28.5.2019

Těšíte se, až si sednete na terasu a budete odpočívat s vychlazenou limonádou v jedné a knížkou, novinami nebo časopisem ve druhé ruce? To je dokonalý relax. Ovšem pokud nemáte žádné zastínění, stane se terasa spíše pekelnou výhní. A proto je markýza přes léto nezbytná.

Markýza vám efektivně zastíní celou terasu

Markýza je odolná vůči špíně

Markýza je typickým stíněním velkých ploch pomocí stínící látky, díky kterému můžete využívat terasu v letních vedrech i při slabém dešti. Je totiž ošetřena impregnací a technologiemi, díky kterým je látka odolná vůči špíně. Navíc nemusíte už řešit další dílčí stínění jako třeba slunečník, protože s její pomocí zastíníte rovnou celou plochu.

4 důvody, proč si pořídit markýzu

1. Uchycení – nemá žádné sloupy, ale konstrukci, která je připevněná přímo na zeď, takže vám nikde nepřekáží
2. Když ji nepotřebujete, jednoduše ji můžete zatáhnout
3. Snižují teplotu pod sebou na terase i v interiéru
4. Výroba přímo na míru

Kazetová, kloubová nebo boční markýza?

Interiéry Andrle nabízejí všechny tyto typy markýz:

Kazetová markýza – ochrání vás před sluncem, a přitom skvěle vypadá. Výhodou je, že pokud ji nepoužíváte, zůstane schovaná v kazetě. Tím je chráněna před vlivy počasí a zůstane déle ve skvělém stavu.

Kloubová markýza – látka je navinuta na hřídeli, přičemž může být chráněna stříškou. Výsuv mají na starosti předepnutá ramena.

Boční markýza – skvělé řešení, které vás ochrání před větrem, zapadajícím sluncem a také zvědavými pohledy od sousedů. Tato látková clona se kotví na fasádu a upevňuje do držáku.

Markýza na míru

Velkou výhodou markýz je také to, že vám je vyrobíme přímo na míru. Také si můžete vybrat z velkého množství stínících látek, které budou vaší terase nebo balkonu slušet.

Máte dotazy nebo potřebujete poradit?

Neváhejte nás kontaktovat. Přijedeme až k vám a poradíme, která markýza je pro vás tou nejlepší. Případně nás můžete rovnou navštívit na naší prodejně v Hradci Králové.