Římské rolety jsou královnou stínění

15.10.2018

Chtěli byste, aby vaše okna vyhlížela elegantně a krásně? Vsaďte na římské rolety, které jsou oprávněně považovány za královnu mezi roletami. Dokáží totiž stylově ozdobit každý interiér a dodat mu osobitost. Díky svému rozmanitému designu se navíc hodí do všech typů interiéru.

Římské rolety jsou královnou stínění

Dva v jednom – to jsou římské rolety

Jednou z předností římských rolet je to, že nabízejí širokou škálu možností pro ty, kteří by rádi skloubili výhody a praktičnost rolety společně s elegancí záclony nebo závěsu. Díky nim máte obojí v jednom produktu.

Chci nezávaznou poptávku

Římské rolety vybírejte s rozvahou

Vybrat si můžete téměř z nekonečno možností, jak budou vaše římské rolety vypadat. Myslete však na to, že vždy budou v interiéru tvořit atraktivní a výrazný prvek. Takže je opravdu důležité vybrat takové, aby váš domov krásně doladily a působily harmonicky.

Krásně se budou vyjímat na oknech v obývacím pokoji, ale i v kuchyni, ložnici a dalších místnostech. Právě díky možnosti širokého výběru se římské rolety hodí jak do moderního, tak i klasického interiéru.

Před zraky kolemjdoucích vás římské rolety také ochrání

Ačkoliv je zatím vychvalován především vzhled římských rolet, ani jejich praktická stránka nezůstává pozadu. Samozřejmě, že vám poslouží
i jako stínící prvek – mohou být průhledné, polozatemňovací i zatemňovací.
Takže zvědavé pohledy zvenčí vám na obtíž rozhodně nebudou.

Moderní římské rolety snadno ovládnete i vyčistíte

Další výhodou moderních římských rolet je způsob jejich navíjení. Látka se totiž nenavíjí na kotouč, ale úhledně se skládá do pravidelných tvarů. Také jejich ovládání je vysoce komfortní. I zde máte na výběr několik možností.

Pryč bude i noční můra hospodyněk, které se už nemusí chytat za hlavu, jak takovou krásu asi vyčistí. Látku z římských rolet totiž jednoduše stáhnete a vyperete.

Interiéry Andrle působí v Hradci Králové a okolí

Máte atypická okna? Není problém, vždy jsme schopni vyrobit římské rolety v potřebném rozměru, takže perfektně pasují. Kontaktujte nás, a my vám rádi pomůžeme nebo zodpovíme vaše dotazy.
Interiéry Andrle působí v Hradci Králové a širokém okolí.