Stínící technika Hradec Králové

28.4.2023

Potřebujete vyřešit stínění ve svém domě, bytě nebo dokonce zahradě? Interiéry Andrle z Hradce Králové se zabývá poradenstvím, návrhem a realizací stínící techniky. Naše nabídka je velmi široká a najdete v ní především venkovní a vnitřní žaluzie a rolety. Rovněž vám zajistíme zasklívání lodžií, markýzy, japonské posuvné stěny či sítě proti hmyzu.

Stínící technika Hradec Králové

Stínící technika v Hradci Králové - vše na jednom místě

Vnitřní stínění – žaluzie a rolety

Vnitřní stínění je na jedné straně stylovým doplňkem, tak i funkční zábranou, která zamezí vstupu slunečních paprsků do interiéru a zároveň zabraňuje pohledům zvenčí. Nejrozšířenější a nejdéle používané jsou vnitřní žaluzie, ale za nimi nejsou daleko ani vnitřní rolety, které současný trh nabízí v mnoha moderních designech.

Venkovní stínění – žaluzie a rolety

Venkovní stínění je v současné době velmi žádanou formou stínění. Kromě naprostého omezení slunečních paprsků brání také proti hluku a úniku tepla. Venkovní žaluzie mají využití jak u komerčních budov, tak u rodinných domů či bytů. Venkovní rolety mají stejně jako venkovní žaluzie snadné ovládání, a to buď mechanickou formou nebo za použití elektromotoru.

Chci nezávazně poptat stínění

Další nabídka stínící techniky

Markýzy pro balkony, verandy i předzahrádky

Markýzy patří mezi venkovní stínící techniku, kterou můžete ovládat mechanicky i elektronicky. Svými rozměry jsou vhodné jak pro malé balkony či verandy, tak i pro stínění velkých prostor, jako jsou například předzahrádky restaurací.

Naše další produkty a služby

Mezi další produkty a služby patří například instalace sítí proti hmyzu nebo zasklívání lodžií, které je hojně využívané především u bytů.
Dále se zabýváme doplňkovým sortimentem pro okna Velux a zajistíme vám materiál i instalaci na všechny modely oken této značky.

Naše reference 

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.