Venkovní rolety na střešní okna jsou žádaným luxusem

10.7.2018

Těžko si můžete dopřát lepší stínění než jsou venkovní rolety. Stejně jako ty vnitřní chrání interiér před slunečními paprsky, regulují přirozené světlo a brání vaše soukromí před cizími pohledy. A však tyto mají ještě něco navíc. Proč takový luxus v podobě venkovních rolet nedopřát i svým střešním oknům?

Venkovní rolety na střešní okna jsou žádaným luxusem

Venkovní rolety na střešní okna jedině od Veluxu

Venkovní rolety na střešní okna Velux jsou skvělou ochranou oken, fungují jako protihlukový izolant a zabraňují úniku tepla z domu. Jsou totiž navržené tak, aby splnily požadavky na regulaci tepla a světla v podkroví.

Kompletní sortiment Interiéry Andrle vám nabízí možnost výběru toho nejvhodnějšího řešení, ať už požadujete úplné zatemnění v ložnici, funkční stínění v kuchyni a nebo zabránění přehřívání obývacího pokoje.

6 důvodů, proč si zvolit venkovní rolety na střešní okna

  • úplné zatemnění místnosti
  • ochrana soukromí
  • redukce hluku z deště a krupobití
  • ochrana střešního okna před poškozením
  • snížení vnitřní teploty v létě až o 7 °C
  • snížení tepelných ztrát v zimě až o 17 %

Šedé venkovní rolety na střešní okna Velux

Venkovní rolety na střešní okna Velux jsou k dostání v barevném provedení světle šedý hliník, tmavě šedý hliník nebo tmavě šedý poměděný hliník. Jedná se o univerzální odstíny, které se hodí ke všem oknům.

Venkovní rolety Velux jsou důmyslné

Venkovní rolety Velux se pohybují v bočních lištách vyrobených z lakovaného hliníku. V nabídce jsou také s horním krytem, který je nádherně začleněn do okna. V něm se roleta schová, když ji nepoužíváte.

Navštivte nás v Hradci Králové

Potřebujete poradit ohledně venkovních rolet? Není nic snazšího, než nás kontaktovat a my vám rádi zodpovíme dotazy nebo pomůžeme s výběrem. Pokud máte radši osobní kontakt, navštivte nás v naší prodejně v Hradci Králové.