Meziskelní žaluzie jsou absolutní jedničkou

8.8.2018

Potřebujete ve svém bytě nebo domě vyřešit stínění? Z klasických venkovních nebo vnitřních žaluzií se vám žádné nelíbí? Sháníte něco nového, bezúdržbového a přesto funkčního? Dál už hledat nemusíte, našli jste je – meziskelní žaluzie.

Meziskelní žaluzie jsou absolutní jedničkou

Meziskelní žaluzie brání teplu i světlu

Jak už sám název prozrazuje, jedná se o integrované meziskelní žaluzie speciálně navržené pro použití v meziprostoru izolačních skel, které snižují prostupnost sluneční energie. Tím se vyrovnají těm venkovním stínícím teplu a zcela předčí ty vnitřní stínící jenom světlu.

Chci nezávaznou cenovou nabídku

Na čištění meziskelních žaluzií rovnou zapomeňte

Obrovskou výhodou meziskelních žaluzií je to, že jsou absolutně chráněny proti usazování špíny, prachu, mastnoty nebo rozmarům počasí. Při mytí oken pak není nutné zápasit s žaluziemi nebo pojezdovým systémem. Bezúdržbovost je vlastnost, kterou nutně potřebuje každý, kdo ví, jak pracné je čištění klasických žaluzií.

Meziskelní žaluzie vám budou složit opravdu dlouho

Za zmínku stojí také to, že meziskelní žaluzie neovlivňují izolační vlastnosti skel, ale naopak je ještě vylepšují. Díky absenci mechanických spojů pro ovládání, se jejich životnost rovná životnosti okna.

I do plastových oken patří meziskelní žaluzie

Meziskelní žaluzie se samozřejmě hodí jak do dřevěných, tak i do plastových oken. Celý jejich mechanismus je řešen bezdotykově pomocí dvojice magnetů propojených mezi sebou tak, že jeden je umístěn uvnitř skla a druhý vně. Protože se magnety mezi sebou nedotýkají, jednotka může být uvnitř hermeticky uzavřeného systému.

Meziskelní žaluzie mají jenom samé výhody

Sečteno a podtrženo jsou meziskelní žaluzie dokonalým systémem stínění. Nijak nenarušují celkový ráz domu nebo bytu, ale naopak díky nim vyniknou jednoduché linie. Když k tomu připočtete ještě barevnou paletu lamel, těžko v této oblasti najedete lepší řešení.

Zaujaly vás meziskelní žaluzie? Kontaktujte nás a my vám zodpovíme všechny vaše dotazy a poradíme vám s jejich výběrem. Kamennou vzorkovnu naleznete v Hradci Králové.