Zcela zatemňující roleta vám pomůže se spánkem

25.2.2018

Přestože jsme nesmírně vděční za vynález elektřiny, občas bychom rádi uvítali i naprostou tmu. Nejvíce by ji ocenili asi ti, kteří pracují na směny a musí tedy nahnat noční spánek přes den. Pro ně, ale i pro ty, co mají v noci rádi dokonalou tmu, je ideální zcela zatemňující roleta.

Zcela zatemňující roleta vám pomůže se spánkem

Stoprocentní tmu zajistí zatemňující rolety

Zatemňující rolety totiž zajistí perfektní tmu v místnosti, kdykoliv ji potřebujete. Ideální jsou do ložnice nebo do dětských pokojíčků. Zejména v království vašich ratolestí vám prokáží neocenitelnou službu, protože pokud se vašemu dítěti večer za světla špatně usíná, úplná tma mu se spánkem jistě pomůže.

Ale své využití si zatemňující rolety najdou třeba i v obývacím pokoji. Když si ho dokonale zatemníte a pustíte si nějaký zajímavý film, budete si připadat jako v kině. Účinné zamezení přístupu světla funguje zásluhou úzkých profilů, ve kterých se roleta pohybuje.

Zcela zatemňující roleta ochrání před teplem i zimou

Zcela zatemňující roleta zbaví místnost nejenom jakéhokoliv světla zvenčí, ale také slunečních paprsků, což oceníte zejména v létě, kdy se nebude interiér přehřívat. Speciální hliníková vrstva na zadní straně látky totiž odráží teplo. Naopak v zimě teplo uvnitř udržuje. Navíc ji lze kombinovat i s venkovní markýzou nebo roletou.

Rolety Velux nabízí i nádherné motivy

Zatemňující rolety Velux, které také najdete v naší nabídce, mají nový tenký design bočních a horních krycích lišt. Jejich plusem je i to, že je lze nastavit do jakékoliv pozice.

Rolety Velux jsou k dostání v různých barvách a vzorech, nově nabízíme také úžasné motivy od Disneyho, které budou vaše děti milovat. Naprosté tmy dosáhnete bez ohledu na to, jakou má roleta barvu. Takže si bez obav můžete vybrat design, který se nejlépe hodí k vašemu interiéru.

Látky jsou vyrobeny z polyesteru, takže jsou odolné proti znečištění. Nemusíte se tedy obávat pracného čištění - postačí vám zpravidla vlhký hadřík.

Roletu vám pomůžeme vybrat v Hradci Králové

Sháníte zcela zatemňující roletu, ale nevíte si rady s jejím výběrem? Od toho jsme tu my. Neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi pomůžeme s výběrem a nebo zodpovíme vaše dotazy. Těšíme se na vás v naší kamenné prodejně v Hradci Králové.