Baldachýn spolehlivě zastíní každou pergolu i terasu

3.2.2020

Přemýšlíte o tom, jak co nejlépe zastínit vaši terasu či pergolu? Máte na výběr několik možností - od rozmanitých rolet, markýz až po posuvné střechy. Pokud dáváte přednost efektivnímu a zároveň jednoduchému řešení, pořiďte si na svou pergolu či terasu baldachýn.

Baldachýn spolehlivě zastíní každou pergolu i terasu

Uvažujete o koupi baldachýnu na pergolu nebo na terasu?

Stále váháte, zda je baldachýn tou správnou volbou i pro vás? Zastínění pergol i teras pomocí baldachýnu je moderním a oblíbeným řešením. Přináší mnoho výhod, mezi něž patří tyto:

  • poskytuje bezpečnou ochranu před slunečními paprsky
  • jedná se o praktický i designový doplněk
  • je vzdušný
  • jeho instalace je rychlá a jednoduchá
  • snadno se ovládá
  • vyrábí se z materiálů, které jsou odolné proti slunci, takže barvy rychle nevyblednou
  • je variabilním řešením na zastínění různých ploch

Doporučujeme však nekupovat zajíce v pytli a při koupi se poradit s odborníky. Ti vám poradí nejefektivnější řešení přímo pro vás.

Nezávazně poptat

Baldachýn jako praktické zastínění na pergolu

Pergoly jsou oblíbeným prvkem mnoha zahrad. Slouží jako ochrana před povětrnostními vlivy a vy tak můžete trávit na svěžím vzduchu mnohem více času.
Vychutnejte si své oblíbené kafíčko v příjemném chládku. Zastínění vaší terasy či pergoly pomocí baldachýnu oceníte i při různých oslavách a grilovačkách.

Baldachýn je vhodný na každou terasu

Je součástí vašeho domu terasa, na které však stále chybí stinné místo? I vy určitě na své terase oceníte baldachýn, který skvěle splní funkci ochrany před sluníčkem. Díky jeho variabilitě si můžete vybrat stínění té plochy, pod níž se chcete před přímým slunečním zářením schovat. Jistě přivítáte stínění např. nad stolem nebo vaším oblíbeným křeslem. Navíc se dá snadno ovládat, tudíž můžete místo zastínění rychle změnit.

Badachýn nejen na terasu nebo pergolu

Výhody zastínění pomocí baldachýnu oceníte nejen na vaší pergole či na terase. Díky své praktické využitelnosti jej lze snadno nainstalovat i na větší plochy jako jsou restaurační terasy. Dále jsou oblíbenou stínící variantu i pod nejrůznější skleněné plochy, mezi něž patří např. haly se skleněnou střechou, světlíky, střešní okna i šikmé skleněné plochy. Poohlédněte se tedy i vy po novém řešení zastínění. S kvalitním baldachýnem jistě neuděláte chybu a jeho služby si budete dlouho pochvalovat.