Boční stínění do pergoly vám nesmí chybět

27.4.2020

Domníváte se, že jste pro své komfortní sezení pod pergolou udělali vše. Máte kvalitní střešní stínění, krásný zahradní nábytek, vyladěný interiér…Ale i přes to to stále není úplně ono. Občas na vás fouká ze strany, nejste krytí před očima sousedů a během některých večerů či parných dnů vás obtěžuje hmyz. Také pozdní sluníčko se občas vloudí ze strany a svítí tak, že před ním musíte přivírat oči nebo se posouvat do stinnější části pergoly. Víte, co vám stále chybí k dokonalému posezení? Vymazlené boční stínění do pergoly!

Boční stínění do pergoly vám nesmí chybět

Praktické boční stínění do pergoly

Nastává tolik očekávané období posezení v pergole u dobré kávy a čas oblíbených grilovaček. Také se těšíte? Určitě se v plánování akcí nebo při chvilkách zasloužené relaxace nechcete podřizovat vlivům počasí. Pořiďte si do své pergoly boční stínění a tím její komfort posunete ještě o příčku výš.

V čem spočívá kouzlo bočního stínění do pergoly?

Boční stínění do pergoly vám přináší spoustu výhod, které oceníte i vy. Které to především jsou? Boční stínění chrání vaši pergolu před:

  • nechtěnými slunečními paprsky
  • únikem tepla
  • hmyzem
  • větrem a prudkým deštěm

Dále boční stínění do pergoly tlumí okolní hluk a v neposlední řadě také chrání vaše soukromí před zvědavýma očima sousedů nebo kolemjdoucích. Určitě to znáte. Nestálost počasí může někdy pěkně potrápit a překazit kdejakou akci. Chvíli svítí sluníčko, pak se zvedne vítr, přijde přeháňka a vy vše rychle sklízíte a utíkáte. To vás s bočním stíněním pergoly už nemusí trápit. Jistě oceníte i skutečnost, že pokaždé nebudete muset uklízet váš zahradní nábytek i ostatní věci.

Vyberte si to nejvhodnější boční stínění do vaší pergoly

Velkou předností bočního stínění je její variabilita. Vybrat si můžete z různých typů rolet podle toho, co od nového bočního stínění očekáváte a která varianta je do vaší pergoly nejvhodnější. Mezi oblíbené patří tzv. sreenové rolety nebo venkovní žaluzie. Každá možnost má své plusy i mínusy. Většina z nich se dá zastavit v libovolné pozici, což ocení každý uživatel. Nevíte si s výběrem rady? Nevadí, svěřte se do rukou odborníků.

Boční stínění na míru

Kvalitní boční stínění do pergoly

Boční stínění do pergoly není investicí na jednu sezonu. Proto s výběrem nespěchejte a spolehněte se na výrobce, kteří mají s tímto typem stínění zkušenosti a jejich produkty jsou vyrobeny z nejkvalitnějších materiálů. Tak budete mít jistotu, že vám stínění bude sloužit roky a nezničí ho žádné povětrnostní vlivy.

Interiéry Andrle