Objevte kouzlo Duo rolet

28.1.2021

Duo rolety neboli rolety „Den a noc“ či „Zebra“ patří mezi jednu z nejoblíbenějších variant stínící techniky. Můžeme je nazývat různými jmény, ale nenechte se zmást, skrývá se pod nimi jeden typ vnitřních rolet. Jedná se o funkční a moderní rolety, které se hodí do každého interiéru!

Objevte kouzlo Duo rolet

Jak Duo rolety fungují?

Duo rolety jsou mistry ve stínění. Je to vychytávka, která splní přání i tomu nejnáročnějšímu zákazníkovi. Na Duo roletách se střídají matné a průhledné pruhy, díky nimž můžeme variabilně nastavit průchod slunečního svitu. Proto si také získaly přízvisko „Zebra“. Stačí tedy jednoduše nastavit překrytí pruhů dle vašich požadavků podle toho, jestli zrovna chcete mít v místnosti dostatek světla, příjemné přítmí nebo úplnou tmu.

Duo rolety doladí váš interiér

Nejenže Duo rolety plní svou funkci na jedničku, ale ony i skvěle vypadají! Zvolte si kombinaci barevných tónů, které zapadnou do vašeho interiéru. V dnešní době najdete v nabídce různé barevné kombinace, ze kterých si vyberete i vy. Pokud se nebojíte výraznějších doplňků, najdete v ní i textilie s barevným potiskem či různými tvary. I tady platí, že fantazii se meze nekladou. Nejenže tak budete mít v oknech funkční a spolehlivý doplněk, ale zároveň vašemu domovu či třeba kanceláři dodají Duo rolety šmrnc, který žádný jiný typ rolet nedokáže!

Buďte jedineční s Duo roletami

Nebojte se vybočit z davu! Ačkoliv se duo rolety těší čím dál tím větší oblibě, rozhodně nejsou okoukané. Stále jsou poměrně novinkou, a proto je nenajdete v každé druhé domácnosti. Zkrátka ještě nemají takovou tradici jako klasické horizontální či vertikální rolety. Většinou se stínící technika nekupuje na několik měsíců, proto tento typ rolet najdete spíše v nových či rekonstruovaných interiérech. Vaše nové Duo rolety si tak jistě brzy najdou nejednoho obdivovatele a možná se dokonce stanete inspirací pro ostatní.

Snadné ovládání Duo rolet

Nemějte obavy. I když je sytém Duo rolet vychytaný do nejmenšího detailu, jeho ovládání je snadné. Můžete si vybrat mezi klasickým manuálním ovládáním pomocí řetízku anebo lze nainstalovat alektromotorek, jejž pak jednoduše ovládáte pomocí tlačítek. Čištění rolet je díky kvalitní textilii také snadné. Stačí je přetřít suchým nebo navlhčeným hadříkem, a je hotovo.

Nové Duo rolety i k vám domů

Duo rolety si okamžitě zamilujete! Dopřejte si i vy tento nevšední funkční doplněk, který se zároveň může stát dekorací vašeho domova. Kdykoliv během dne si budete moct navodit příjemnou atmosféru pro chvíle odpočinku. Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám nezávazně představíme svou nabídku látek i vzorů, a také spočítáme, kolik by vás celková instalace Duo rolet stála.

Poptat Duo rolety