Oblíbené lamelové žaluzie

13.9.2022

Lamelové žaluzie jsou nestárnoucí klasikou ve světě stínící techniky a stále jsou velmi oblíbené. Svou funkci v oknech všech rozměrů i materiálů plní bezchybně a jejich výhody určitě oceníte i vy. 

Oblíbené lamelové žaluzie

Mezi ty největší patří zejména:

  • regulace slunečních paprsků
  • flexibilní naklopení lamel
  • ochrana soukromí
  • velký výběr
  • snadná údržba
  • a mnoho dalších…

Oblíbené lamelové žaluzie se mohou stát i designovým prvkem, který doladí atmosféru vašeho domova.

Výběr lamelové žaluzie

Výběr té pravé lamelové žaluzie neuspěchejte. Doporučujeme při volbě těch správných lamelových žaluzií pečlivě zvážit všechna hlediska. Která máme na mysli? Nejčastěji při výběru volíme mezi vertikálními a horizontálními žaluziemi, dále se rozhodneme o jejich materiálu, šířce a barevné variantě. V neposlední řadě se také musíme rozhodnout, jaké ovládání lamelových žaluzií pro vás bude nejpohodlnější.

Poradit s výběrem lamelových žaluzií 

Materiál lamelové žaluzie

Chcete mít svůj domov doladěný do posledního detailu? Pak si zvolte takový materiál lamelové žaluzie, jenž dokonale podtrhne styl vašeho domova. Preferujete moderní trendy? V tom případě dáte nejspíš přednost plastovým nebo hliníkovým lamelám, které můžete pořídit v různých barevných kombinacích. Pokud váš byt či dům ladíte do přírodních tónů, budou jasnou volbou lamelové žaluzie z bambusu a dalších přírodních materiálů.

Ovládání lamelové žaluzie

Jaké ovládání lamelové žaluzie vybrat tak, aby vám nejlépe vyhovovaly? Ke klasice manuálního ovládání žaluzií patří vodící lišty či ovládací kolečka. Tento způsob je jednoduchý a funguje na jedničku. Jestliže upřednostňujete moderní technologie, pak jistě oceníte lamelové žaluzie na dálkové ovládání. Ať už se rozhodnete pro jakoukoliv možnost, všechny vám umožní naklopení lamel tak, jak právě potřebujete.

Kvalitní lamelové žaluzie do každého interiéru

Sháníte do svého podniku stínění, které opravdu funguje? Kvalitní lamelové žaluzie se hodí do každého interiéru, nejen do bytů a domů. Skvěle poslouží všude tam, kde je zapotřebí funkční stínění, které se jednoduše ovládá a je flexibilní. Navíc si můžete vybrat z pestré nabídky materiálu barev i materiálu tak, aby lamelové žaluzie seděly nejen do oken, ale i do stylu vašich prostor. A aby vaše spokojenost s vybraným výrobkem vydržela mnoho let, vsaďte na kvalitní lamelové žaluzie, které se opravdu hodí do každého interiéru.

Údržba lamelových žaluzií

Údržba lamelových žaluzií není žádnou vědou! Právě naopak! Stačí jednou za čas projet lamely nástavcem na vysavač a zbavit je prachu, nebo jednoduše vzít prachovku či navlhčený hadřík nečistoty jsou tatam.