Oblíbená markýza s roletou

31.1.2023

Sháníte jednoduché, funkční a přitom slušivé stínění? Oblíbená markýza s roletou je skvělým řešením i pro vaši terasu, balkon, výlohu či předzahrádku kaváren a restaurací. Rychle a snadno vytvoří příjemný stín, ve kterém se můžete schovat před leckdy nepříjemnými ostrými slunečními paprsky a nerušeně si vychutnat chvilky relaxace.

Oblíbená markýza s roletou

Proč si pořídit markýzu s roletou?

Nevíte, proč si pořídit právě markýzu s roletou? Na trhu se stínící technikou najdete spoustu různých možností stínění. Markýza s roletou patří dlouhodobě mezi ty nejoblíbenější, protože přináší spoustu výhod. Patří mezi ně zejména:

  • Spolehlivá ochrana před UV zářením
  • Snadná instalace
  • Variabilita
  • Velký výběr látek rolety
  • Odolné materiály
  • Vhodné k zastínění i velkých ploch
  • Dlouhá životnost a mnoho dalších

S markýzou rychle vytvoříte stín, který oceníte nejen v horkých letních dnech. A pokud si pořídíte elektrické ovládání s čidlem, bude roleta sama reagovat na aktuální povětrnostní podmínky. Tato vychytávka vám ušetří ruční stahování. Díky pestré nabídce různých dekorů a barev se markýza s roletou stane ozdobou každého exteriéru, jenž si zaslouží zastínit.

Výběr markýzy s roletou 

Markýza s roletou jako funkční doplněk

Toužíte po místě, které vám poskytne útočiště během horkých dní a zároveň vám poskytne příjemné prostředí i při vlahých večerech? Markýza s roletou jako funkční doplněk dokáže splnit i tato přání. Pomocí osvětlení vytvoříte kouzelnou atmosféru u večerního posezení nebo párty, a díky tepelnému zářiči, který si můžete pořídit k markýze s roletou jako doplněk, vám bude hezky teplo.

Kvalitní stínění

Pořiďte si kvalitní markýzu s roletou i vy. U nás si vyberete z široké nabídky typů i barevných provedení. Pokud sháníte atypický rozměr, můžete si u nás objednat markýzu s roletou na míru. Kazetovou markýzu, nebo tu s lehkou, ale odolnou hliníkovou konstrukcí? Ruční ovládání pomocí kliky nebo na elektrický pohon? Nevíte, jaké řešení bude pro vás nejvhodnější? Rádi vám s rozhodováním pomůžeme! A pokud sháníte i vhodné stínění do vašich oken, pak vše vyřešíte na jednom místě. Z naší pestré nabídky si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Kontaktujte nás 

Markýza s roletou bez starostí

Bojíte se, že s novou markýzou budete mít starosti? Hoďte je za hlavu a obraťte se na profíky z východních Čech, kteří mají s kvalitním stíněním bohaté zkušenosti. Provedeme vás od výběru až po samotnou realizaci. Vše vyřešíme k vaší spokojenosti. Stínění vám bude dělat radost dlouhé roky, a to bez složité údržby.