Meziokenní žaluzie jsou ideální bezúdržbovou volbou

15.9.2021

Soukromí je v dnešní době jednou z nejdůležitějších potřeb každého člověka. Všude jinde jsme každému na očích, proto alespoň doma chceme zůstat ukrytí před celým okolním světem. Jednou z možností, jak toho docílit, jsou meziokenní žaluzie.

Meziokenní žaluzie jsou ideální bezúdržbovou volbou

Meziokenní žaluzie se montují mezi dvě křídla

Nechcete se zabývat čištěním žaluzií ani jejich údržbou? Pak jsou pro vás možná ideální volbou právě meziokenní žaluzie, které jsou určeny k montáži mezi dvě křídla - kastlová, zdvojená výklopná nebo otočná okna.

Různé barevné odstíny

Meziokenní žaluzie můžou mít boční silonové vedení, přičemž vytažení a otáčení žaluzie se dělá pomocí táhla nebo kovové tyčky a provázku procházejícím brzou, díky které se žaluze zastaví ve vámi požadované výšce. Navíc jsou k dostání v několika barevných odstínech.

Výhody meziokenních žaluzií

  • jednoduché ovládání
  • příznivá cena
  • dlouhá životnost
  • absence čištění

Meziokenní žaluzie se hodí i do plastových oken

Meziokenní žaluzie se hodí jak do dřevěných, tak i do plastových oken. Celý jejich mechanismus je řešen bezdotykově, a to pomocí dvojice magnetů propojených mezi sebou takovým způsobem, že jeden je umístěn uvnitř skla a druhý vně.

Zkrátka meziokenní žaluzie jsou téměř dokonalým systémem stínění. Nijak nenarušují celkový ráz domu nebo bytu, ale naopak díky nim vyniknou jednoduché linie. Jedinou jejich nevýhodou je, že v případě nějakého poškození, které však není pravděpodobné, je k nim horší přístup.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Zaujaly vás meziokenní žaluzie? Kontaktujte nás a my vám zodpovíme všechny vaše dotazy a poradíme vám s jejich výběrem. Kamennou vzorkovnu naleznete v Hradci Králové.