Nepodceňujte svislé žaluzie

27.11.2020

Svislé, neboli vertikální žaluzie nejsou nejčastější variantou stínící techniky v domácnostech, ale jejich obliba prudce stoupá. Možná je to především tím, že nejsou tak známé a nemají takovou tradici jako jejich starší sestřičky horizontální žaluzie. Ale spolehněte se, že svou funkci plní stejně ony a navíc vám svislé žaluzie přinesou nečekané možnosti osvěžení vašeho interiéru!

Nepodceňujte svislé žaluzie

Svislé žaluzie nejen do oken

Svislé žaluzie se stávají čím dál tím více populární především díky svému všestrannému využití. Své místo si najdou nejen v domácnostech, ale i v různých komerčních prostorách. Skvěle se hodí do bank i kanceláří. Nejen že zařídí pocit soukromí, ale navíc mohou doladit i estetickou stránku interiéru. Nezapomínejme také na jejich primární funkci – zatemnění všude tam, kde je potřeba. Ať už se jedná o clonu proti odrazu slunečních paprsků na monitorech počítačů nebo pláten při promítání, či ochranu soukromí.

Svislé žaluzie na míru

Pokud se rozhodnete pro svislé žaluzie na míru, určitě nebudete zklamaní! Díky své variabilitě se přizpůsobí vám i vašim potřebám. A co vše si můžete sami zvolit?

  • rozměry
  • materiál
  • barva
  • směr stahování

A nejen to! Se svislými žaluziemi na míru si můžete být jisti, že prostě padnou jako ulité tam, kde si je přejete! A to i do atypických rozměrů oken či jiných prostor.

Vyberte si nové svislé žaluzie

Udělejte si radost novými svislými žaluziemi ještě dnes. Vsaďte na kvalitu! Poctivě odvedená instalace a nejlepší materiály zaručí spokojenost i těm nejnáročnějším zákazníkům. Nezapomínejte, že pořízení svislých žaluzií není investicí na rok či dva. Nebojte se být nároční. Vybírat můžete z pestré nabídky barev i materiálů. V oblibě stoupají i svislé žaluzie s potiskem, které zalahodí nejednomu oku. S těmito svislými žaluziemi jistě oslníte spoustu návštěv nebo zákazníků a skvěle doladí styl vašeho interiéru.

Poptat svislé žaluzie

Stylové a funkční stínění díky svislým žaluziím

Vytvořte si příjemnou atmosféru všude tam, kde si přejete. Se svislými žaluziemi to bude hračka. Fantazii se meze nekladou a je jen na vašem vkusu, jakým barvám dáte přednost. A jako bonus je jejich snadná údržba i ovládání. Při zastínění velkých ploch jsou svislé žaluzie zkrátka jedničkou za příznivou cenu!