Plisované žaluzie

21.3.2022

Slyšeli jste už o plisovaných žaluziích? Plisé neboli plisované žaluzie patří ve světě stínící techniky mezi nováčky. Díky svým skvělým vlastnostem si brzy získaly své příznivce, kteří si už ani jiný typ žaluzií ve svých oknech neumí představit. Jak už z názvu vyplývá, jedná se o žaluzie, které mají místo tradičních hliníkových lamel skládanou plisovanou látku, jež přináší spoustu výhod. Plisované žaluzie si brzy zamilujete i vy!

Plisované žaluzie

Výhody plisovaných žaluzií

Pořiďte si do svého interiéru i vy populární novinku v podobě plisovaných žaluzií! Mezi jejich největší přednosti patří především:

  • vysoká ochrana před slunečním zářením i vašeho soukromí
  • variabilní použití
  • vhodné do všech typů oken či zimních zahrad
  • široký výběr barev a míry propustnosti světla
  • atraktivní vzhled
  • snadná manipulace i údržba
  • jednoduchá montáž
  • nehořlavý materiál

Stále s koupí plisovaných žaluzií váháte? Hlavní kouzlo tohoto typu žaluzií tkví především v jejich flexibilním použití. Na rozdíl od běžných žaluzií či rolet totiž nestíní celé okno. Můžete si je přizpůsobit tak, jak zrovna v danou chvíli potřebujete. Zabráníte tak jednoduše protivným paprskům mířící například na váš psací stůl či puštěnou televizi. Zároveň však nepřicházíte o přírodní ohřev místnosti, protože stínění není přes celé ono, což oceníte především v zimním období.

Jak plisované žaluzie fungují

Plisované žaluzie v sobě snoubí vysokou funkčnost a moderní vzhled. Jejich kouzlo spočívá především v tom, že si je můžete díky vodícím lištám na okně posouvat dle aktuální potřeby zespoda nebo shora. Nemusíte se bát složité manipulace. Nastavení je plynulé pomocí madla, šňůrky řetízku či elektrického ovládání, které lze ovládat i dálkově. Žaluzii tak lze zakotvit kdekoliv zrovna potřebujete zastínění. Na výběr je z různých variant, zvolit si můžete mezi jednosměrným a dvousměrným stahováním a samozřejmostí je i široká škála barevných provedení.

Poptat plisované žaluzie

Plisované žaluzie do každého okna

Plastová okna, dřevěná okna, atypická okna nebo střešní okna? Další předností plisovaných žaluzií je jejich široké využití. Hodí se do všech typů oken i do zimních zahrad. Vybírat můžete nejen podle barev, ale i míry propustnosti světla až po úplné zatemnění. Dolaďte si svůj domov pomocí originálních plisovaných žaluzií. Jsou neokoukané a slouží tak zároveň jako originální dekorace. Díky vysoce kvalitní tkanině získáte jistotu, že vám budou dělat radost dlouhé roky a stále budou vypadat jako nové. Jejich montáž je rychlá, k dispozici je i varianta bez vrtání. Ani složité údržby se nemusíte obávat. Odpadne vám protivné čištění lamely po lamele, jako je tomu u hliníkových žaluzií. Plisé látku stáhnete, otřete vlhkým hadrem a máte hotovo!

Plisované žaluzie – jednoduše skvělá volba

Zapomeňte na fádní klasické žaluzie. Plisované žaluzie jsou trendy, elegantní a všestranné. Dokonale ochrání všechny interiéry před nechtěnými slunečními paprsky i zvědavými pohledy. Jednoduše si regulujete světlo a ochráníte své soukromí díky fixaci kdekoliv na okně. Tato volba stínění vás nadchne. Uvidíte sami, že brzy sklidíte obdiv a inspirujete ostatní. Nejedna návštěva či soused vám bude vaše nové plisované žaluzie závidět.