Pružinové rolety umí zastínit i jen část okna

29.4.2021

Vybrat to správné stínění do oken je mnohdy oříšek, protože na trhu je nepřeberné množství různé stínící techniky. Ať už se potřebujete schovat před zvídavými pohledy nebo zabránit pronikání ostrých slunečních paprsků do vašeho domova, mít možnost okno zastínit je prostě nutnost. Jednou z nepřeberných možností jsou pružinové rolety.

Pružinové rolety umí zastínit i jen část okna

Pružinové rolety zabrání slunci i nechtěným pohledům

Snad každý má rád doma soukromí a nechce, aby mu do obýváku nebo do ložnice bylo vidět z ulice - to rozhodně není zrovna příjemný pocit, je to jako by byl člověk ve vitríně. Ačkoliv máme všichni rádi slunce, pokud je jeho záření silné a svítí nám přímo do oken, nejenže doma pak na něco nevidíme, ale v létě dochází také k nežádoucímu přehřívání interiéru. Pružinové rolety jsou jednoduchým a elegantním řešením jak tomu zabránit.

Vytáhnout je možné i jen část pružinových rolet

Pružinové rolety jsou ovládány pomocí jednoduchého a plynulého tahu za madlo, které můžete stahovat směrem dolů, ale naopak i vytahovat směrem nahoru. Vše zajišťuje pružinový mechanismus, který se postará o to, aby roleta zůstala v požadované výšce.

Případně můžete část rolety stáhnout a část vytáhnout a nechat zataženou jen tu část okna, kterou potřebujete - to je obrovská výhoda těchto rolet, kterou u jiného typu stínění nenajdete.

Chci poptat

Pružinové rolety jsou vhodná na všechna okna

Pružinové rolety jsou vhodné na okna, francouzské dveře i na střešní okna. Ale díky své jednoduchosti a snadné montáži - na rám okna, na stěnu, do stropu nebo do špalety - se hodí i do zastřešené pergoly nebo do zimní zahrady.

Vnitřní rolety

Kvalitní materiály jsou základ

Všechny pružinové rolety vyrábíme z kvalitních materiálů a vybrat si můžete z mnoha typů látek, které mohou mít různou propustnost světla - může být skoro průsvitná, ale i zcela zatemňující.

Při správně zvoleném vzoru a odstínu se z rolet může stát designový prvek a tím můžete dotvořit image celého interiéru v originální a osobitý celek. V případě vašeho zájmu je také možné rolety nechat potisknou vaším vlastním motivem, logem nebo fotografií.

Máte dotazy?

Nebo chcete vědět více? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.