Jsou pro vás rákosové rolety novinkou?

29.9.2020

Rákosové rolety jsou jednou z oblíbených variant stínění. Snoubí v sobě jedinečnost i praktičnost. Díky tomu si své příznivce našly mezi lidmi, kteří si chtějí svůj domov sladit podle stylu do nejmenšího detailu i mezi těmi, kteří se dívají spíš na funkci, kterou spolehlivě plní.

Jsou pro vás rákosové rolety novinkou?

V čem jsou rákosové rolety tak výjimečné?

Na trhu se stínící technikou najdeme spoustu možností, jak ochránit svou domácnost před nechtěnými slunečními paprsky a záleží jen na vašem vkusu a preferencích, kterou si vyberete. Stojíte před otázkou, zda zvolit právě rákosové rolety? Podívejte se, jaké jsou jejich největší přednosti!

  • Jsou neokoukané
  • Skvěle doplní váš interiér v přírodním stylu
  • Ve stínění plní stejnou funkci jako rolety z umělých materiálů
  • Navodí příjemnou atmosféru
  • Je možné zvolit vnitřní nebo vnější variantu rákosových rolet
  • Snadno se instalují i udržují
  • Výhodná cena

Rákosové rolety jsou originální!

Když se rozhlédnete po okolí, kolik oken je stíněno právě tímto typem rolet? S rákosovými roletami bude váš domov jedinečný a stanete se inspirací i pro ostatní. Zvolit si můžete rolety v oblíbené barvě kávy nebo v ryze přírodních tónech. Tak neváhejte a udělejte si radost co nejdříve, ať se můžete i vy pochlubit tímto jedinečným funkčním doplňkem!

Rákosové rolety šetří životní prostředí

Nejste příznivci umělých materiálů a naopak preferujete takové materiály, které odrážejí vaši lásku k přírodě? Potom si i vaše okna zaslouží rolety v tomto stylu! Rákosové rolety nejen vaše okna ozdobí a podtrhnou ladění vašeho interiéru, ale také ochrání váš domov před leckdy protivným slunečním svitem.

Vnitřní i vnější rolety i na terasu a do pergol

Rákosové rolety vám zpříjemní i vaše posezení na terase či v pergole. Přírodní tóny dokáží navodit pohodovou atmosféru a vy si při vychutnání kávy či jiných pochoutkách na čerstvém vzduchu ještě lépe odpočinete.

Vnější nebo vnitřní rákosové rolety?

Oživte svoje bydlení! Zvolit můžete z vnitřní nebo vnější varianty rákosových rolet. Nejste si jisti, které z nich dát přednost? Obraťte se na odborníky, kteří mají zkušenosti, a nechte si poradit. Navrhneme vám rolety na míru k vaší naprosté spokojenosti.

Interiéry Andrle