Rolety bez vrtání – nepotřebujete ani šroubek

22.2.2019

Sluneční paprsky sice ještě nemají velkou sílu, ale zanedlouho se jim budeme chtít v interiéru ubránit. Navíc snad každý chce mít doma možnost soukromí. Zvolit to pravé stínění není vždy úplně jednoduché, navíc když možností je tolik a nejedná se o řešení na několik měsíců, ale na pěkných pár let. Zkuste rolety bez vrtání.

Rolety bez vrtání – nepotřebujete ani šroubek

S roletami bez vrtání si nezničíte okno

Rolety bez vrtání mají jednu obrovskou a nezpochybnitelnou výhodu – nemusíte nikam vrtat, nezničíte si okno. A to je silný argument. Navíc, pokud byste se v budoucnu rozhodli pro jiné stínění, není problém je sundat a začít znovu s „čistým“ oknem. Nebudete muset maskovat žádné předchozí zásahy.

Rolety bez vrtání si připevníte sama

Dalším plusem, které bude zajímat obzvlášť dámy, je jednoduchá instalace. Nemusíte čekat na to, až se bude vaší drahé polovičce chtít konečně přivrtat žaluzie. Změříte si okno, objednáte si rolety bez vrtání a jednoduše je nasadíte. Hotovo – a poradila jste si sama. Ovšem jednu nevýhodu přeci jenom mají a to takovou, že se sníží možnost otevírání okna.

Chci nezávazně poptat

Látky, jaké chcete

Chce barevné, bílé, jednoduché, se vzorem? Výběr je zcela na vás. K dispozici máme široké spektrum látek, ze kterého si vyberete takovou, která pomůže vašemu interiéru navodit tu správnou atmosféru.

I rolety bez vrtání umí ovlivňovat teplotu

Samozřejmě si také můžete zvolit, zda chcete látku pouze zastiňovací nebo zcela zatemňovací. I s pomocí materiálu lze částečně regulovat teplotu. Skvělým tipem na jižní okna je pak termo roleta, která je opatřena látkou s antireflexní vrstvou.

Máte dotazy k roletám bez vrtání? Neváhejte nás kontaktovat, rádi vám je zodpovíme nebo pomůžeme s výběrem.