Sítě proti hmyzu do plastových oken

31.7.2017

Léto je v plném proudu a to znamená, že když si chceme doma vyvětrat nebo pustit dovnitř trochu tepla, musíme počítat s tím, že nám dovnitř proklouzne i nějaký ten drzý komár nebo otravná moucha. A jistě všichni víme, jak se dobře spí, když nám kolem hlavy bzučí hmyz, který nám rád uštědří i několik štípanců. A přitom řešení je jednoduché – sítě proti hmyzu do plastových oken.

Sítě proti hmyzu do plastových oken

Sítě do plastových oken jsou i elegantním doplňkem

Protože je nám známo, že okna z plastu jsou nyní hodně oblíbená a často používaná, naše firma nabízí samozřejmě i sítě do plastových oken. Pro nežádoucí hmyz ve vašich oknech nebo dveřích nezbude ani malá skulinka, kterou by se mohl dostat dovnitř a znepříjemňovat vám život. Většina sítí totiž může být opatřena těsnícím kartáčkem, který vyplní i ty nejmenší mezery mezi rámem okna a sítí.

Zjistit o sítích více

Okna budou mít šmrnc

A přitom se nemusíte bát, že by vám sítě do plastových oken hyzdily vaše domovy. Klademe velký důraz jak na praktickou stránku, tak i na tu designovou. Díky modernímu provedení se sítě stávají i elegantním doplňkem. Barevně se vyrábějí v černé, šedé nebo transparentní barvě a díky tomu nejsou na okně skoro vidět.

Sítě proti hmyzu do plastových oken nenaruší vzhled domu

Především díky široké nabídce systémů a profilů si vyberete sítě proti hmyzu do plastových oken pro jakýkoliv typ okna nebo dveří. Široká škála rámů sítí a použitá síťovina bude perfektně ladit s rámem vašich oken a dveří, přičemž nenaruší celkový ráz domu. Síťovina je vyrobena z poplastovaného sklolaminátového vlákna nepodléhajícímu korozi, které dobře snáší teplotní rozdíly.

Široká nabídka sítí proti hmyzu

Naše firma nabízí pevné sítě, posuvné sítě, dveřní sítě, rolovací sítě okenní, rolovací sítě dveřní a plisé sítě. Alergiky jistě nadchne nabídka protipylové síťoviny, která jim doma umožní volně dýchat. Klienti, kteří mají domácí mazlíčky zase jistě ocení možnost instalace průlezu. Pokud potřebujete poradit, neváhejte nás kontaktovat a my vám rádi pomůžeme.