Sítě proti hmyzu do střešních oken

15.3.2018

Nastává jedno z nejkrásnějších období v roce. Příroda se probouzí ze zimního spánku, začíná rašit tráva a pučí stromy. Tím, co neradi s příchodem jara vidíme, jsou mouchy, komáři a ostatní nevítaná havěť především v ložnici či v pokojíčku. Proto nastal čas pořídit si sítě proti hmyzu do střešních oken.

Sítě proti hmyzu do střešních oken

Síť do střešních oken je nutností pro dobrý spánek

Zná to asi každý. Snažíte se usnout, ale vždycky, když už zaberete, najednou slyšíte ono otravné „bzzzz bzzzz“. Což vás hned nepříjemně probere. Případně neslyšíte nic, ale rovnou ucítíte kousanec a pak se po zbytek noci zuřivě drbete, převalujete a čekáte s připravenou plácačkou, odkud se ten nepříjemný bzučivý zvuk zase ozve. Zkrátka, na pořádný spánek můžete zapomenout.

Jelikož se v podkroví ve většině případů nacházejí ložnice a dětské pokoje, je instalace sítě do střešních oken opravdovou nutností, pokud chcete spát při otevřeném okně. A to chcete, i kdyby jen v horkém létě. A také samozřejmě musíte někdy vyvětrat.

Snadné ovládání sítě je samozřejmostí

Síť do střešních oken ovládáte manuálně pomocí madla, kterým ji stáhnete nebo vytáhnete. Jelikož je připevněná k vrchnímu krytu a vedena v bočních lištách, manipulace s ní už nemůže být snadnější.

Chci objednat síť proti hmyzu

Sítě proti hmyzu nemusí bránit výhledu

Díky sítím proti hmyzu do střešních oken si můžete užívat čerstvého vzduchu bez nežádoucího obtěžování much, komárů a dalšího hmyzu. Jejich nespornou výhodou je možnost úhledného srolování do tenkého vrchního krytu. Takže můžete to krásné probouzení přírody sledovat bez jakékoliv překážky.

Sítě z Hradce Králové a okolí

Pokud ještě nemáte sítě do střešních oken, určitě nás neváhejte kontaktovat a my vám rádi pomůžeme s jejich výběrem i instalací. Jsme firma Interiéry Andrle  a působíme nejen v Hradci Králové, ale také po celých východních Čechách.