Stahovací rolety? Nadčasové řešení stínění

30.10.2020

Stahovací rolety se stále drží na předních příčkách v žebříčku obliby stínící techniky. Mezi hlavní důvody patří především jejich funkčnost, spolehlivost a variabilita. Zvolit si můžete z pestré nabídky stahovacích rolet, ze které si vybere i ten nejnáročnější zákazník.

Stahovací rolety? Nadčasové řešení stínění

Základní varianty stínících rolet

Dvěma základními typy stahovacích rolet jsou venkovní a vnitřní. Obě varianty mají své příznivce a záleží jen na vás, které dáte přednost. Mějte však na paměti, že přeci jen se u většiny z nás nejedná o investici na rok či dva, proto s výběrem nepospíchejte. A pokud se nemůžete rozhodnout, obraťte se na profesionály světa stínící techniky. Rádi vám pomohou s výběrem těch pravých stahovacích rolet i jejich instalací. Samozřejmostí je i možnost výroby stahovacích rolet na míru.

Vybrat stahovací rolety

Vnitřní stahovací rolety

Uvažujete o nových vnitřních stahovacích roletách? Zapomeňte na fádní barvy a rolety bez nápadu. V dnešní době se stávají vnitřní rolety regulerním bytovým doplňkem, který umí skvěle doladit váš interiér. Na trhu najdete nepřeberné množství materiálů, barev i motivů. Stahovací rolety tak mohou zdobit každou místnost od ložnice, přes dětský pokoj až po koupelnu. Samozřejmostí dnešních rolet je i jejich funkčnost. Vnitřní stahovací rolety ochrání vaše bydlení před nežádoucími slunečními paprsky i pohledy kolemjdoucích či sousedů. A nebojte se, tatam jsou doby, kdy se stahovací rolety často zasekávaly a jejich ovládání rozčilovalo nejednoho kliďase. Dnes je jejich ovládání jednoduché a můžete si vybrat mezi motorickým ovládáním a ovládáním na řetízek s praktickým a vzhledným závažím, které brání přivření řetízku v okně.

Venkovní stahovací rolety

Padly vám více do oka venkovní stahovací rolety? Mezi velké výhody venkovního typu rolet patří vedle stínění na jedničku i ochrana před povětrnostními vlivy. Nejen že tak zvyšují životnost vašich oken, ale báječně fungují i jako protizvukový a tepelný izolant. Dbáte o co největší zabezpečení vašeho domova? Zatažené venkovní rolety nejen že ochrání vaše soukromí, ale některé z nich slouží i jako bezpečnostní prvek proti nechtěnému vniknutí cizích osob. Jak? Stažené rolety fungují na principu pružiny, takže její nadzvednutí je pro případného návštěvníka zábranou na cestě k vloupání. Venkovní rolety nejsou pozadu ani co se týče jejich ovládání. Zvolit si můžete z několika možností a u všech z nich máte jistotu, že je jednoduché a funkční.

Stahovací rolety nejen do vašich oken

Stahovací rolety najdou své uplatnění i jako zastínění teras, pergol nebo balkonů. Díky své flexibilitě je lze nainstalovat téměř všude, kde chcete regulovat sluneční svit a mít své soukromí. Neváhejte a kontaktujte nás, rádi vymyslíme to nejlepší řešení i pro vaše bydlení!

Interiéry Andrle