Stínění na balkon posune váš prožitek výš

20.8.2020

Nejen v letním období si chcete užít svoje chvíle odpočinku při posezení na balkoně. Nežádoucí sluneční paprsky však mohou vaše chvíle relaxace znepříjemnit. Řešením může být oblíbený slunečník, ale existují i jiné varianty moderního řešení stínění balkonu, které vám mohou přinést větší komfort. Nebudete muset řešit neustálé natáčení slunečníku podle toho, kam sluneční paprsky zrovna směřují, ani vítr, který by mohl vaše stínění poškodit. A ještě můžete získat skvělé bonusy navíc! Jaké efektivnější stínění na balkon lze zvolit?

Stínění na balkon posune váš prožitek výš

Nové stínění na váš balkon? Máte na výběr!

Balkon je určitě velkou výhodou, především pokud bydlíte v bytě. Stal se i vám balkon útočištěm a prostorem k vašemu posezení u kávy či dobré knihy? Pak si zvolte to nejlepší řešení stínění i na váš balkon, abyste se z něj mohli těšit se vším všudy. Ze kterých nejoblíbenějších možností stínění na balkon můžete vybírat?

  • Screenové rolety
  • Markýzy
  • Zasklívání

Stínění na balkon pomocí screenových rolet

Screenové rolety jsou moderním řešením, které znáte především ze stínění teras a pergol, ale lze je efektivně využít i ke stínění na balkon. Screenové rolety vám pomohou také s tepelným komfortem. V horkých dnech zabraňují přehřátí interiéru a v zimě naopak brání nechtěnému úniku tepla. Skvěle také doladí váš styl, protože si můžete vybrat z velké nabídky barev i provedení. V neposlední řadě také ochrání vaše soukromí.

Stínění na balkon markýzou

Pro rychlé a snadné vytvoření stínu skvěle poslouží i markýzy. Vybrat si můžete z různých variant barevného provedení i ovládání. Stínění na balkon pomocí markýzy vám zajistí ochranu před nežádoucími slunečními paprsky i poryvy větru. Markýzy jsou vyráběny z odolných a kvalitních materiálů, takže vám toto stínění bude dělat radost dlouhé roky.

Stínění na balkon zasklením

Pokud chcete díky balkonu získat prostor navíc, jež budete moct využívat prakticky celoročně, popřemýšlejte o stínění na balkon pomocí zasklení. Tento typ stínění balkonu udrží stabilní teplotu a spolehlivě chrání před všemi povětrnostními vlivy. Díky variabilitě posuvného systému si sami zvolíte, jak chcete mít v danou chvíli desky nastavené. Balkon tak celoročně můžete využít nejen k relaxaci, ale i k sušení prádla či pěstování květin a bylinek. Dalším bonusem tohoto stínění balkonu je izolace hluku.

Profi stínění i na váš balkon

Stínění na balkon není investicí na jednu sezónu. Aby vám téměř bezúdržbově a správně fungovalo, obraťte se na odborníky. Ti vám rádi pomohou s výběrem toho pravého stínění na váš typ balkonu a postarají se i o rychlou instalaci.

Nezávazně poptat