Nejvhodnější stínění proti slunci

18.3.2023

Trh se stínící technikou je plný nejrůznějších variant, ze kterých si vybere opravdu každý. Ať už dáváte přednost klasice, nebo modernějším novinkám, stačí si zvolit to nejvhodnější stínění proti slunci právě pro váš domov, kancelář, provozovnu, ale i pergolu či zimní zahradu. Rádi vám s výběrem poradíme! Ušetříte tak nejen drahocenný čas, ale díky kvalitě a precizním službám i peníze, protože kvalitní stínění vám bude sloužit dlouhé roky.

Nejvhodnější stínění proti slunci

Stínění proti slunci uvnitř i venku

Spolehlivé stínění proti slunci řešíme většinou především uvnitř vašeho domova, oceníte ho však i venku při posezení u šálku kávy či grilovačce s přáteli. I vaše zimní zahrada, terasa či pergola si zaslouží vhodné stínění. A především si ho zasloužíte vy, abyste si v klidu užili chvíle pohody a relaxace. Většina typů stínění totiž slouží nejen jako ochrana před nechtěnými slunečními paprsky, ale i vašeho soukromí!

Stínění proti slunci v interiérech

Toužíte vytvořit ve vašem bytě či domě příjemné přítmí kdykoliv se vám bude chtít? Není nic jednoduššího, než si pořídit to správné stínění do vašich oken. Které je to nejlepší? Záleží samozřejmě především na vašich preferencích, a také stylu vašeho domova. Mezi stálice ve světě stínící techniky patří rolety a žaluzie. Mezi základní hlediska při jejich výběru patří:

  • vnitřní a vnější rolety a žaluzie – tedy jestli jsou umístěné uvnitř interiéru, nebo zvenčí.
  • horizontální či vertikální typ – dle umístění lamel
  • barevné provedeni
  • ovládání- manuální či elektrické
  • Materiál – hliníkové, bambusové, látkové a další

V těchto kategoriích tedy existuje spousta variant

Stínění proti slunci v interiérech samozřejmě nekončí doma. Vhodné stínění je žádoucí i například v kancelářích, kadeřnictvích, restauračních zařízení a dalších. Tady slouží žaluzie či rolety jak k zajištění stínu, tak předělů, jež zajišťují soukromí.

Nezávazně poptat nejvhodnější stínění pro vás

Stínění proti slunci v exteriérech

Mezi stínění proti slunci v exteriérech patří především různé markýzy, rolety, žaluzie a stínící plachty. Poslouží zkrátka všude tam, kde si chcete zejména v letním období vytvořit příjemný stín a soukromí. Některé z nich také slouží jako částečná ochrana před různými povětrnostními vlivy. Vybírat opět můžete z velkého množství typů a vše se dá sladit i barevně. Potřebujete zastínit posezení vaší zahrádky v restauraci nebo místo před obchodem? Moderní stínění nejen splní svou funkci, ale ještě se při vhodném zvolení barevné variace a materiálu může stát designovým doplňkem! S jeho volbou tedy nepospíchejte a zjistěte si všechny nabízené možnosti.