Termo rolety

12.3.2021

Poohlížíte se po nových roletách do vašich oken? Na trhu najdete spoustu variant stínící techniky, ze které si vybere i ten nejnáročnější zákazník. Záleží pouze na vašem vkusu a preferencích. Stále oblíbenějším, i když zatím méně známým typem jsou termo rolety.

Termo rolety

Tajemství termo rolet

V čem tkví kouzlo termo rolet? Díky speciálnímu zpracování přináší termo rolety lepší izolační vlastnosti než běžné rolety. Jsou tedy skvělým řešením nejen pro horké letní dny! V parných dnech brání přehřívání všech místností a v zimním období naopak chrání před nechtěným únikem tepla z vašeho interiéru. A svoji funkci stínění plní termo rolety na jedničku po celý rok!

S termo roletami ušetříte

Nezbytné náklady za domácnost se snaží snížit snad každý. Díky termo roletám se může pokojová teplota během chladného období přirozeně zvýšit o více než jeden stupeň! Z toho plyne, že uspoříte na výdajích za vytápění každý den. Naopak v parných dnech teplota v místnosti výrazně klesá, což ocení každý z nás. To vše je možné díky termoregulačním vlastnostem hliníkové vrstvy, kterou jsou termo rolety z jedné strany pokryté. Ze strany do místnosti jsou rolety barevné, takže ani nepoznáte, že se jedná o tento druh.

Vyberte si nové termo rolety

Bojíte se, že se termo rolety vyrábějí jen v jednom barevném provedení? Pak vás pestrý výběr barev příjemně překvapí. I termo rolety tak můžete hravě sladit se zbytkem interiéru. Váš domov tak bude lahodit oku do nejmenšího detailu. Termo rolety se hodí do všech typů oken. Pokud máte okna s nestandardními rozměry, lze si je nechat vyrobit na míru. Díky svým stínícím i izolačním vlastnostem najdou své uplatnění nejen v domech a bytech, ale i například v kancelářích, provozovnách či zimních zahradách. Zkrátka všude tam, kde si chcete kdykoliv během dne vytvořit úplnou tmu, ochránit soukromí a využít jejich tepelné funkce.

Montáž termo rolet

Montáž termo rolet je snadná a rychlá. Zvládnete ji sami, nebo si je můžete nechat odborně neinstalovat od firmy, kde si je necháváte vyrobit. Ušetříte tak svůj drahocenný čas a někdo možná i nervy. Většina termo rolet se instaluje na okenní rám nebo se zavěsí nad okno. Ovládají se většinou jednoduše pomocí řetízku. Údržba termo rolet není náročná, stejně jako u běžných rolet je stačí jednou za čas zbavit prachu.

Poptat termo rolety