Venkovní rolety a další možnosti stínění na terasu

24.9.2019

Snídaně, když se v trávě třpytí ještě kapky rosy. Rodinný oběd s nádechem prázdninové atmosféry. Večerní posezení pod hvězdami s přáteli u sklenky dobrého moku. Co mají tyto chvíle společné? Jsou příjemné, plné pohody a odehrávají se venku. Také se jich nemůžete nabažit? Prodlužte si letní sezónu a pořiďte si venkovní rolety na terasu.

Venkovní rolety a další možnosti stínění na terasu

Stínění na terasu aneb jaké máte možnosti

Kdo má možnost, pořídí si k domku pergolu, zimní zahradu, terasu či altán, aby byl za krásného počasí venku a mohl si užívat svěží vzduchu nejen u jídla, ale i u relaxace. Díky vhodně zvolenému zastřešení a stínění lze možnost venkovního posezení protáhnout až o dva měsíce. Ptáte se jak?

Chci řešení na míru

Venkovní hliníkové rolety

Ideální řešení, pokud máte některé části strany zimní zahrady či altánu zasklené - při silnějším větru potřebují rolety podpěru, aby se neponičily. Venkovní hliníkové rolety se řadí k nejefektivnějšímu způsobu stínění a zvyšují komfort interiéru. Výběr barev je široký, proto je snadné venkovní hliníkové rolety sladit s fasádou domu i vkusem každého zákazníka.

Venkovní rolety jsou nejoblíbenější v hliníkové variantě, dále máte na výběr také z přírodních materiálů jako je bambus či rákos.

Podobně jako u dalších typů stínění, i zde je na výběr z manuálního i motorického ovládání - avšak v tomto případě vždy doporučujeme ovládání s pohonem, a pokud máte rádi komfort, je skvělou možností propojit stínění s chytrým telefonem a vše ovládat na dálku.

Screenové rolety

Screenové venkovní rolety jsou díky svému materiálu ze skelného vlákna odolnější vůči povětrnostním vlivům a zároveň skvěle chrání proti teplu i slunečním paprskům. Díky své technologii odrazí až 85 % tepla a jemná perforace je ideální do větrných míst.

Sice tyto rolety působí jako neprůhledné clony, ale nenechte se zmást - zajistí vám příjemné soukromí od okolních zvědavých pohledů, ale zároveň přirozené světlo. Jejich nevýhodou je vyšší pořizovací cena, ale pokud hledáte moderní stínění, které lze použít i do otevřeného prostoru, budou pro vás screenové rolety jasnou volbou.

Mediterány - elegantní horizontální stínění

Hledáte elegantní zastínění terasy či altánu, které vás ochrání před deštěm i před sluncem? V tom případě doporučujeme horizontální mediterány. Jedná se o vyšší třídu markýz, které mají pevnou konstrukci, jednoduché ovládání, moderní vzhled a lze je použít i na velké plochy.

Venkovní rolety a další stínění nejen pro Hradec Králové

Firma Interiery Andrle má sídlo v Hradci Králové, ale naše realizace naleznete po celém Královéhradeckém kraji. Rádi vám poradíme nejen s výběrem venkovních rolet na terasu. Na místě vše zaměříme, připravíme pro vás cenovou nabídku na míru a provedeme profesionální montáž. Neváhejte nás kontaktovat, postaráme se o vaše pohodlí.