Nejlepší venkovní stínění

11.11.2022

Nepodceňujte výběr venkovního stínění vašeho domova a zvolte to nejlepší. Vhodně zvolená stínící technika nabízí mnohem víc než ochranu před nežádoucími slunečními paprsky a regulaci světla! Skvěle ochrání vaše soukromí a může dokonce fungovat i jako možnost zateplení. Vyberte si to nejlepší venkovní stínění a sami uvidíte, že vás mile překvapí.

Nejlepší venkovní stínění

Varianty venkovního stínění

Svět stínící techniky je pestrý a stále přibývají další novinky. Pokud si nejste jistí, jakému typu dát přednost, nechte si poradit od profíků (https://www.interiery-andrle.cz/), kteří vám rádi pomohou. Stačí si jen ujasnit, co od svého budoucího stínění očekáváte. Mezi nejoblíbenější varianty venkovního stínění patří:

  • žaluzie
  • rolety
  • markýzy

Bojíte se, že venkovní stínění může pokazit vyladěný vzhled vašeho bydlení? Nemějte obavy, dávno pryč jsou doby, kdy žaluzie nebo rolety mohly na někoho působit jako mříže v oknech nebo jiným rušivým dojmem. V nabídce najdete spoustu materiálů i barevných provedení, takže se naopak správně zvolená varianta venkovního stínění může stát i designovým doplňkem!

Ovládání a údržba venkovního stínění

Moderní technologie jdou stále kupředu i v oblasti stínící techniky. Věděli jste, že lze pomocí chytrých technologií například venkovní rolety ovládat na dálku? Díky čidlům mohou dokonce samy reagovat na změnu teploty či větší vítr, a dle nastavení se samy zatáhnou. Také markýzy lze vysunout či zasunout pomocí tlačítka, budete – li chtít. I v případě žaluzií lze obstarat elektromotor, pokud je nechcete ovládat manuálně. Ani údržba venkovního stínění vám nezabere moc času. Navíc ji oproti vnitřnímu stínění nemusíte provádět tak často, protože případné nečistoty zkrátka nejsou za oknem tolik vidět. Suma sumárum - ovládání a údržba venkovního stínění vás možná překvapí svou jednoduchostí, která potěší každého.

Venkovní stínění na míru

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli typ venkovního stínění, vsaďte na kvalitu. Venkovní stínění na míru od zkušené firmy vám zaručí dlouhou životnost a bezchybné fungování. Každá z možností venkovního stínění má své klady i zápory. Venkovní žaluzie patří mezi osvědčenou klasiku. Venkovní rolety se jim směle vyrovnají, navíc působí i jako protihluková a tepelná clona, což v dnešní době ocení každý. Markýzy jsou specifickým typem stínění, které se nehodí do každého okna, ale ve stínění pergol a zimních zahrad jsou velmi populární. Domníváte se, že si venkovní stínění na míru nemůžete dovolit? Kvalitní stínící technika není investicí na několik měsíců. Díky výrobkům na míru si můžete být jisti, že vše přesně sedne tak, jak má, a hlavně vám splní všechny požadavky, které od stínění očekáváte.

Venkovní stínění na míru 

Venkovní stínění nejen do oken domů či bytů

Venkovní stínění lze pořídit nejen do oken domů či bytů. Svoji funkci skvěle plní i v různých provozovnách, administrativních budovách a dokonce i v interiérech. Ocení ji tedy například majitelé restaurací, kteří chtějí pro své zákazníky vytvořit příjemnou atmosféru a soukromí, i všichni pracovníci, již potřebují ve svých kancelářích ochranu před ostrými slunečními paprsky. A uvnitř budov? Tam najdou své využití třeba jako předěl mezi různými jednotkami otevřených kanceláří, kde vám v případě potřeby rychle zajistí naprosté soukromí. A nesmíme zapomenout ani na oblíbené pergoly či zimní zahrady, které se bez venkovního stínění neobejdou.