Venkovní žaluzie na pergolu?

15.2.2021

Stavíte na letní sezonu pergolu svých snů nebo chcete vylepšit svou dosavadní? Potom vám nesmí chybět venkovní žaluzie na pergolu, které vás zaručeně nezklamou. Díky nim bude vaše posezení a chvíle odpočinku ještě příjemnější, protože vás nebude nic rušit.

Venkovní žaluzie na pergolu?

Výhody venkovních žaluzií na pergolu

Venkovní žaluzie na pergolu patří mezi nejvíce efektivní řešení stínění. Jejich primární funkcí je dokonalá regulace slunečního svitu. Je jen na vás, kolik slunečních paprsků do své pergoly pustíte. Možnost libovolného stahování a naklápění lamel přináší variabilitu, kterou ocení každý uživatel. Lze tak plynule regulovat intenzitu světla až po úplné zatemnění. To však zdaleka není vše. Venkovní žaluzie na pergolu přináší i další výhody!

Venkovní žaluzie na pergolu ochrání vaše soukromí

Užijte si posezení u šálku kávy a dobré knihy nebo návštěvu přátel v klidu a v pohodě. Díky venkovním žaluziím na pergolu si tento komfort můžete dopřát vždy, když po něm zatoužíte. Externí žaluzie nejen ochrání vaše soukromí, ale zároveň působí jako bezpečnostní prvek. Chrání váš majetek před nenechavýma očima možných zlodějů i ostatních zvědavců. Nikomu není nic po tom, jaké vybavení a zařízení ve své pergole máte, ani s kým se v ní scházíte!

Venkovní žaluzie na pergolu jako izolant

Venkovní žaluzie na pergolu vytvoří příjemnou atmosféru za každého počasí. V horkých dnech úspěšně brání přehřívání interiéru pergoly, ve které se tak můžete kdykoliv schovat do příjemného chládku. V zimním období naopak přispívá k tepelné izolaci a pomáhá bránit nepříznivým povětrnostním vlivům. Navíc eliminuje i nežádoucí zvuky. Pohodovým chvílím tak skutečně nebude díky venkovním žaluziím nic bránit.

Venkovní žaluzie i na vaši pergolu!

Stále váháte, jestli jsou venkovní žaluzie ty pravé i na vaši pergolu? Pokud se bojíte, že se k vaší pergole a exteriéru domu nebudou hodit, máte zbytečné starosti. Na trhu najdete dostatečný výběr různých materiálů a provedení. Oblíbené jsou hliníkové, dřevěné i bambusové venkovní žaluzie. U hliníkových žaluzií si můžete vybrat z pestré škály barev od neutrálních až po ty výrazné. Pokud dáváte přednost přírodním materiálům, určitě si zamilujete dřevěné či bambusové žaluzie. Zkrátka se tak žaluzie na pergolu snadno stanou nejen funkčním, ale i designovým prvkem. A údržba či ovládání? Žádné složitosti! Lamely stačí jednou za čas otřít třeba vlhkým hadříkem. Zvolit si můžete mezi manuálním ovládáním nebo elektromotorem. U většiny žaluzií lze pořídit i dálkové ovládání. Záleží na typu a vašich preferencích.

Kvalitní venkovní žaluzie na pergolu

I tady se při výběru vyplatí vsadit na kvalitu. Kvalitní venkovní žaluzie na pergolu zaručí bezchybné plnění své funkce a také dlouhou životnost. Někteří kutilové si přímo zakládají na tom, že si žaluzie obstarají a zprovozní sami. Odborná montáž od profíků ale rozhodně není ostudou! Proto se neostýchejte svěřit do našich rukou! S radostí vás provedeme od výběru nejvhodnějších žaluzií až po konečnou instalaci.

Nezávazně poptat