Vnitřní žaluzie i do vašich oken

7.12.2021

Přemýšlíte, který typ stínící techniky zvolit, aby co nejlépe pasoval do vašeho interiéru? S vnitřními žaluziemi do oken nemůžete šlápnout vedle. Jsou stálicí na předních příčkách v oblíbenosti již řadu let, což rozhodně není náhoda.

Vnitřní žaluzie i do vašich oken

Výhody vnitřních žaluzií do oken

Dnes na trhu najdete širokou nabídku stínění, jehož hlavní funkcí je účinná regulace slunečních paprsků. Ptáte se, proč tedy zvolit právě tento typ? Vnitřní žaluzie do oken mají spoustu předností, mezi něž patří zejména:

  • Variabilita
  • Funkčnost
  • Nadčasovost
  • Snadná instalace
  • Lehká údržba
  • Dlouhá životnost
  • Dostupná cena

Vnitřní žaluzie do všech typů oken

Plastová, dřevěná, střešní, kancelářská, restaurační…Vnitřní žaluzie se hodí do každého okna, které si představíte. A pokud se jedná o atypický rám, není problém vyřešit to výrobou vnitřní žaluzie na míru. Zvolit si můžete vnitřní žaluzie vertikální či horizontální dle vašich preferencí. S pomocí vnitřních žaluzií můžete doladit jakýkoliv interiér, protože mohou zároveň sloužit jako zajímavý a originální designový prvek. Pryč jsou doby, kdy v nabídce převládaly nudné a monotónní barvy. Pozvěte do svého interiéru barvy. Vnitřní žaluzie rozzáří i vaše ona!

Nabídka vnitřních žaluzií

Údržba vnitřních žaluzií do oken

Každý chce mít doma čisto, proto i při výběru stínící techniky hraje roli otázka údržby. Vnitřní žaluzie do oken nevyžadují žádnou složitou údržbu, takže nemusíte mít strach, že vám zabere mnoho času. Pokud nemáte žaluzie nainstalované uvnitř dvojitých oken, jak tomu bývalo zejména u starších typů, stačí jednou za čas zbavit lamely prachu a jiných nečistot. Jak na to? Každému vyhovuje něco jiného. Někdo si vezme na pomoc nástavec vysavače, někdo dá přednost navlhčenému hadru. Buď jak buď, hravě si s tím poradí opravdu každý.

Kvalitní vnitřní žaluzie do oken

Pořízení vnitřních žaluzií do oken není investicí na jeden rok, proto se vám rozhodně vyplatí vsadit na kvalitu. Precizně odvedená práce vnitřních žaluzií na míru vám zaručí, že nikde nebude nic chybět, nebo naopak přebývat, a vše bude fungovat na jedničku. Nikdo se nechce vztekat s ovládáním na dobré slovo nebo řešit, že se často v okně lamely zasekávají. Navíc získáte jistotu, že si i barvy vašich vymazlených nových vnitřních žaluzií v oknech udrží svou stálost a na sluníčku nevyblednou.

Poptat kvalitní žaluzie