Vsaďte na zatahovací rolety

15.2.2022

Rozhlížíte se na trhu se stínící technikou a nevíte, kterým směrem se dát? Od stínění čekáme především plnění své hlavní funkce, tedy ochranu před nežádoucími slunečními paprsky. Zatahovací rolety ji plní na jedničku a skrývají toho v sobě mnohem víc! Jsou praktickým doplňkem, který zároveň dokáže ozvláštnit každý interiér. Zatahovací rolety ji plní na jedničku a skrývají toho v sobě mnohem víc! Jsou praktickým doplňkem, který zároveň dokáže ozvláštnit každý interiér.

Vsaďte na zatahovací rolety

Zatahovací rolety do každého okna

Toužíte po výrazných barvách a nápaditých vzorech, nebo naopak preferujete decentní klasiku? Zatahovací rolety splní požadavky kreativců i konzervativců. Díky opravdu bohatému výběru barev i motivů si vybere skutečně každý. Jejich instalace není složitá a hodí se do všech oken, včetně těch střešních. A pokud jsou rozměry okenních rámů atypické, není problém vyrobit zatahovací rolety na míru tak, aby přesně pasovaly. Nebojte se tedy popustit uzdu své fantazii a vytvořte si doma hnízdečko podle svých představ. Zatahovací rolety dokáží dokreslit takovou atmosféru, jakou si přejete.

Výhody kvalitních zatahovacích rolet

Každý typ stínění má své klady i zápory. Mezi hlavní výhody zatahovacích rolet patří především:

  • Vysoká funkčnost
  • Univerzální použití
  • Dlouhá životnost
  • Pestrý výběr materiálů i barevných provedení
  • Snadná instalace i ovladatelnost
  • A mnoho dalších

Zatahovací rolety spolehlivě ochrání váš interiér nejen před otravným slunečním zářením, ale i případnými zvědavými pohledy do vašich oken. A soukromí si přece střežíme všichni. Dále v létě brání přehřívání pokojů, což oceníte především v opravdu horkých dnech.

Stahovací rolety nejen do oken

Stahovací rolety skvěle plní svou funkci nejen v oknech všech možných rozměrů, ale i ve dveřích, různých prosklených vitrínách nebo otevřených kancelářích, kde zajistí soukromí. Proto se skvěle hodí také do výloh či oken restaurací, přičemž jako bonus může přinést i dokreslení jejich stylu. Často jsou stahovací rolety používané i jako markýzy, které vám zajistí příjemný chládek i v tom největším parnu.

Vyberte si ty pravé zatahovací rolety

Rozhodli jste se do svého domova či jiného prostoru pořídit stahovací rolety? Klidně si dejte na čas a zbytečně s výběrem nepospíchejte. Rozdíl mezi kvalitními a nekvalitními stahovacími rolety je větší, než by se na první pohled mohlo zdát! V první řadě by vám rolety nemusely přesně pasovat do vašich oken, což by se mohlo negativně odrazit na plnění jejich hlavní funkce. Dále se u méně kvalitních rolet často stane, že jejich barvy brzy vyblednou, protože nejsou stálé. A v neposlední řadě vás může začít zlobit jejich ovládání. Pořízení zatahovacích rolet není investicí na jeden rok. Proto si dopřejte luxus servisu profíků, kteří vás provedou od výběru až po jejich instalaci.

Pořídit si zatahovací rolety