Zatemňovací roleta

25.5.2021

Nemůžete v noci spát, protože vám vadí, že nemáte úplnou tmu? Nebo máte po noční a usnout přes den za plného světla je téměř nemožné? Někdo zkrátka na spaní tmu potřebuje, a proto je zatemňovací roleta ideálním řešením.

Zatemňovací roleta

Zatemňovací roleta vám pomůže se spánkem

Pořádně si odpočinout a prospat se je základem fungování každého člověka. Každý sám ví, jak se pak cítí, když je nevyspalý, unavený a nemá energii - ovlivní ho to na celý den. Zatemňovací roleta vám vytvoří ideální podmínky pro relaxaci a kvalitní spánek bez rušivých podnětů.

Stínící technika Interiéry Andrle

V Interiérech Andrle nabízíme širokou škálu stínícího sortimentu, ze které si vybere každý dle svého vkusu, preferencí a potřeb.

Vnitřní rolety

Výhody zatemňovací rolety

Ovšem to není jediná přednost zatemňovací rolety, zde je několik dalších:

  • naprosté soukromí, díky kterému na vás zvenčí nikdo neuvidí
  • zabraňuje přehřívání místnosti
  • v zimě brání úniku tepla

Zatemňovací roleta nepropustí žádné světlo

Zatemňovací roleta je z jedné strany pokryta jednostrannou gumou, čímž je zabráněno propouštění světla a díky vlastnostem materiálu poskytuje dokonalou ochranu před světlem. Na výběr máte ze široké škály barev a typů látek, které se přizpůsobí jakémukoliv interiéru i stylu.

Chci nezávazně poptat

Zatemníte jakékoliv prostory

Zatemňovací roleta se hodí nejenom do rodinných domů, ale i pro zatemnění jakýchkoliv místností - promítáren, poslucháren, laboratoří nebo školících prostor.

Máte dotazy?

Nebo potřebujete poradit se stíněním? Neváhejte nás kontaktovat, jsme tu pro vás.